Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

ΣΦΕΕ: Τα αδιέξοδα του νέου νόμου «Γιατρός για όλους»
Σε επιστολή της προς στον Α. Πλεύρη
Υπέρταση: Ενημέρωση και σωστή καθοδήγηση από το φαρμακείο
Η νόσος έχει χαρακτηριστεί ως σιωπηλός κίνδυνος
Χιλιάδες πολίτες στην 1η μεγάλη δράση που οργάνωσαν φαρμακοποιοί
Το «Μαζί μια Αγκαλιά» θα γίνει θεσμός τα προσεχή χρόνια

Drone σε ρόλο ναυαγοσώστη

6/6/2018 12:20:28 μμ
Πετούν ακόμη και σωσίβια!
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εταιρία μη επανδρωμένων συστημάτων (αεροσκαφών – drones - UAVs και υποβρυχίων - UUVs) Flygreecedrone πρωτοπορεί και πάλι και παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ίσως και σε παγκόσμιο επίπεδο, ναυαγοσωστική με ειδικό αδιάβροχο drone σε αγώνα κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης. Συγκεκριμένα στις 21-24/6 θα βρίσκεται στη Σύρο για το 3rd TRIMORE SYROS TRIATHLON και θα καλύπτει τη διοργάνωση πετώντας επάνω από τους κολυμβητές με σωσίβιο, το οποίο αν καταστεί ανάγκη, μέσα σε ελάχιστο χρόνο μπορεί να απελευθερωθεί και να ενεργήσει αποτελεσματικά.

Με αυτά τα ειδικά drones τα οποία μπορούν να σώσουν μια ζωή που κινδυνεύει στο υγρό στοιχείο, η Flygreecedrone παρέχει ναυαγοσωστική σε πλαζ, πισίνες και μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Μάλιστα, ήδη μεγάλες εταιρίες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια και να επενδύσουν στον τομέα αυτό, αλλά ταυτόχρονα και στις προληπτικές περιπολίες (κολυμβητές σε κίνδυνο, εστίες πυρκαγιάς στη γύρω περιοχή, κοπάδια από τσούχτρες κλπ.). Να σημειωθεί εδώ ότι βάση ερευνών κάθε περίπου 90 δευτερόλεπτα σημειώνεται παγκοσμίως ένας πνιγμός, ενώ στην Ελλάδα έχουμε περίπου 400 πνιγμούς ετησίως. Στόχος της Flygreecedrone είναι να μειωθούν αυτά τα φαινόμενα με τη σύμπραξη και άλλων φορέων ή ιδιωτών.


H Flygreecedrone εκτός από τη ναυαγοσωστική, πραγματοποιεί εναέριες λήψεις σε συνδυασμό με επίγεια και υποβρύχια πλάνα, για παραγωγή εντυπωσιακών βίντεο και φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή προβολή κάθε ενδιαφερόμενου. Ακόμη πραγματοποιεί και άλλες εφαρμογές όπως χαρτογράφηση, επιθεώρηση, ρίψεις αντικειμένων κλπ. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς:

  1.  Σε αθλητικές διοργανώσεις (Spetsathlon, Spetses mini Marathon, Spetses Classic Yacht Regatta, Syros Triathlon, Iron Man – επερχόμενο, διάφοροι αγώνες τρεξίματος, παιδικό τρίαθλο CGS κλπ.).
  2.  Σε κοινωνικές, επιστημονικές, εταιρικές & σχολικές εκδηλώσεις.
  3.  Στην έρευνα και διάσωση (σε συνεργασία με τη Γραμμή Ζωής 10-65 – Silver Alert, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Αττικής αλλά και τη Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, τους Εθελοντές Αρωγούς Ζώων Αγίου Στεφάνου, την ACG Alumni Association Stray Action Committee κ.ά.)
  4.  Στη γεωργία ακριβείας (precision agriculture).
  5.  Στην προβολή επιχειρήσεων, εταιρειών, εγκαταστάσεων, κινητής & ακίνητης περιουσίας & έργων υποδομής.
  6.  Στη ναυτιλία (επιθεώρηση πλοίων, σκαφών αναψυχής κλπ.).
  7.  Στη διαφήμιση & τις παραγωγές.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.flygreecedrone.gr ή τα social media (Facebook, Instagram, YouTube, Vimeo) και επικοινωνήστε στο flygreecdrone@gmail.com.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με βάση την επίδραση τους στα γονίδια
Εκπαιδευτικό σεμινάριο σε συνεργασία με την εταιρεία EpsilonCsa και τον Όμιλο ΠΕΙΦΑΣΥΝ


Σχετικά άρθρα

Roche: Δεσμεύεται να στηρίζει την Παγκόσμια Ομοσπονδία Αιμορροφιλίας έως το 2028
Συνεχίζει να της παρέχει την προφυλακτική της θεραπεία σε αναπτυσσόμενες χώρες
Η ομάδα Δερματολογίας της AbbVie κατέκτησε το «χρυσό»
Στα Αριστεία της Ε.Ε.Φα.Μ.
Pfizer CDI: Φέρνει κοντά ασθενείς και επαγγελματίες υγείας
Για να συνδιαμορφώσουν τις λύσεις στις ψηφιακές ανάγκες τους
ΙΦΕΤ: Υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Elevate Greece
Για την οικονομική επιβράβευση, δικτύωση και καθοδήγηση νεοφυών επιχειρήσεων