Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Dr. Brown's / από τη ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε

13/2/2015 11:56:51 πμ
Σειρά βρεφικών προϊόντων κατά των κολικών
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Σήμερα, στον τομέα των προϊόντων βρεφικής ανάπτυξης, Dr. Brown's σημαίνει εμπιστοσύνη και συνεχής εξέλιξη.


Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας, σε όλα τα χρόνια των δραστηριοτήτων της, είναι να δημιουργεί πρωτοποριακά προϊόντα για τη σίτιση των βρεφών, που διασφαλίζουν τη σωστή διατροφή και την καλή τους υγεία. Αυτό οφείλεται, κατά κύριο λόγο, στην αποκλειστική καινοτομία του σχεδιασμού τους, αφού είναι τα μοναδικά μπιμπερό που περιέχουν εσωτερικό σύστημα διέλευσης του αέρα. Χάρις σε αυτό το πατενταρισμένο σύστημα, στο εσωτερικό του μπουκαλιού αναπτύσσεται θετική πίεση, χωρίς κενό αέρος, γεγονός που κάνει το τάισμα με το μπιμπερό σχεδόν πανομοιότυπο με τη διαδικασία του μητρικού θηλασμού!


Με αυτό τον τρόπο, εκμηδενίζονται οι αρνητικές πιέσεις και οι φυσαλίδες που δημιουργούνται στο γάλα κατά το τάισμα, με αποτέλεσμα το δραστικό περιορισμό των κολικών, της παλινδρόμησης της τροφής και των στομαχικών αερίων. Επιπλέον, η ελεύθερη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό του μπουκαλιού ελαχιστοποιεί την οξείδωση του γάλακτος, τόσο του μητρικού όσο και του τυποποιημένου, διασφαλίζοντας τη διαφύλαξη των βιταμινών C, A και Ε, των πιο πολύτιμων θρεπτικών συστατικών για τη βρεφική υγεία και ανάπτυξη.

Με υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και πολυετή αφοσίωση στη φροντίδα του μωρού, τα μπιμπερό Dr. Brown's έχουν καταφέρει να «μιμηθούν» τη φύση με τον καλύτερο τρόπο, κάνοντας το τάισμα την πιο ευχάριστη διαδικασία για το νεογέννητο αλλά και για τους γονείς του.

Για να είναι όλα τα μωρά γερά και ευτυχισμένα, με την αγάπη και τη μεγαλύτερη βρεφική καινοτομία!

Αποκλειστική διάθεση
ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε.
Λεωφ. Κηφισού 132 Τ.Κ.: 131 31 Περιστέρι
Τηλ. κέντρο: 2105199200 / Fax: 210 5144279
e-mail : info@pharmex.gr

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα: www.drbrowns.gr


 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη