Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Δρ. 'Aλμπερτ Μπουρλά: Συναντήθηκε με την Ένωση Ασθενών Ελλάδας

20/10/2021 3:47:18 μμ
Στο επίκεντρο τα διδάγματα που προέκυψαν από την πανδημία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι εκπρόσωποι των ασθενών και ο Δρ. Μπουρλά είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν για τα διδάγματα που προέκυψαν από την πανδημία και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν τα συστήματα Υγείας στη μετά-COVID-19 εποχή, προκειμένου να καλύψουν τα κενά στη φροντίδα υγείας των χρονίως πασχόντων. Οι εκπρόσωποι των ασθενών ενημερώθηκαν για τους τρόπους με τους οποίους η Pfizer συμβάλλει στην εξάλειψη των ανισοτήτων στην υγεία, αλλά και για τις δράσεις της εταιρείας στον τομέα της εγγραμματοσύνης της υγείας με τη χρήση νέων τεχνολογιών και τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Δρ. 'Αλμπερτ Μπουρλά δήλωσε σχετικά: «Οι ασθενείς βρίσκονται στον πυρήνα της δραστηριότητάς μας και κάθετι που κάνουμε πρέπει να προσδίδει αξία σε εκείνους και κατΆ επέκταση στην κοινωνία. Χρησιμοποιούμε την επιστήμη και την καινοτομία για να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις ζωές των ίδιων, αλλά και των ανθρώπων που βρίσκονται γύρω τους. Αυτή είναι και η κινητήριος δύναμη πίσω από τον εταιρικό μας σκοπό: να καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών».

Η πρόεδρος της Ένωσης Ασθενών Ελλάδος, Α. Κουτσογιάννη, ανέφερε: «Αυτό που έγινε αμέσως αντιληπτό από την κουβέντα μας ήταν πως οι συμπράξεις και οι συνεργασίες όλων των εταίρων μπορούν να οδηγούν σε αποτελέσματα ωφέλιμα για όλη την κοινωνία, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό σε περιόδους κρίσεις, όπως η περίοδος της πανδημίας που διανύουμε».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η εφορία ήδη «κυνηγάει» τις επιχειρήσεις που δεν έχουν διασυνδεθεί
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών






Σχετικά άρθρα

MERCK: Παρουσίασε νέα θετικά δεδομένα για τα δισκία κλαδριβίνης
Για τους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση
Ένα καινοτόμο φάρμακο για το κοινωνικό άγχος βρίσκεται σε κλινικές μελέτες
Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού 2024
«Τα εμβόλια είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας»
Υπ. Υγείας: Συστάσεις για την προστασία των πολιτών από την αφρικανική σκόνη
Αποφεύγεται η σωματική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους