Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Ευ Ζην

τελευταία νέα


Δωρεάν ιατρείο διακοπής καπνίσματος στα Δημοτικά Ιατρεία της Αθήνας

6/9/2022 3:10:39 πμ
Θα λειτουργεί από τις 13 Σεπτεμβρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Επιστημονική βοήθεια με στόχο τη διακοπή του καπνίσματος, μέσω της λειτουργίας εξειδικευμένων ιατρείων, θα παρέχεται δωρεάν από την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου σε όλους τους Αθηναίους. Πρόκειται για ένα ακόμη σημαντικό πρόγραμμα που εντάσσεται στις βασικές υπηρεσίες των δημοτικών ιατρείων της πόλης, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας ανάμεσα στο Δήμο Αθηναίων και την Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία. 

Το ιατρείο απευθύνεται στους καπνιστές κάθε ηλικίας και οποιουδήποτε προϊόντος καπνού, που είτε επιχειρούν να διακόψουν το κάπνισμα για πρώτη φορά, είτε έχουν δοκιμάσει μόνοι τους και έχουν αποτύχει, είτε ακόμη και αν το διέκοψαν, στη συνέχεια υποτροπίασαν. Το πρόγραμμα απαιτεί την ενεργό συμμετοχή του καπνιστή. 

Το ιατρείο θα λειτουργεί στο 6ο Πολυδύναμο Κέντρο - Δημοτικό Ιατρείο (Χανίων 4Β, στην Κυψέλη) μέσα από 4 εβδομαδιαίες ομαδικές συνεδρίες. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τηλεφωνούν για πληροφορίες και να υποβάλουν τις αιτήσεις συμμετοχής τους στο τηλέφωνο: 210 2015510 (εσωτ. 119 - 120), από τις 9 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, καθημερινά.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Το προληπτικό πρόγραμμα βρίσκεται υπό επεξεργασία απαντά το υπ. Υγείας






Σχετικά άρθρα

Υποτροφίες «Εις Μνήμη Νικολάου Σαριπόλου»
Από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Νέα στοιχεία για τον αντιφλεγμονώδη ρόλο της άσκησης σε ασθενείς
Γράφει ο Σταύρος Ξηντάρας, Πρωταθλητής Ευρώπης (Αθλητική Ιαπωνική Ξιφασκία), Εξειδικευθείς στην Ιατρική ψυχολογία & Αθλητικές επιστήμες, Διευθυντής του ερευνητικού Ινστιτούτου Spochan
Θετική η επίδραση των βιταμινών C και E σε άνδρες αθλητές
Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Sports Medicine and Health Science
Σημαντικά ευρήματα για τη δράση των πολυβιταμινών στην εγκεφαλική λειτουργία
Η καθημερινή λήψη βελτίωσε τη μνήμη σε ηλικιωμένους