Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Δωρεάν θέσεις στάθμευσης στα φαρμακεία της Ραφήνας

17/5/2023 8:26:07 μμ
«Ήταν αναγκαίο» σχολιάζει ο φαρμακοποιός και τομεάρχης της περιοχής Χρήστος Λουκέρης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία έλαβε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ραφήνας-Πικερμίου για τα φαρμακεία και τα ιατρεία του κέντρου της Ραφήνας. Όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Ευάγγελος Μπουρνούς, ο δήμος θα διαθέσει αποκλειστικό χώρο στάθμευσης για τους ασθενείς-πελάτες τους, που θα έχει ειδική σήμανση και θα παρέχεται σε όσα φαρμακεία και ιατρεία δεν έχουν ελεύθερο χώρο. Πρόκειται για πρόταση του αντιδημάρχου Γεράσιμου Βουδούρη που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το δημοτικό συμβούλιο.

Η απόφαση αυτή επικροτήθηκε από τους φαρμακοποιούς της περιοχής και ιδίως από όσους λειτουργούν τα φαρμακεία τους κοντά στο λιμάνι, όπου υπάρχει πολλή μεγάλη κίνηση τους καλοκαιρινούς μήνες. Αυτό αναφέρει στο f.daily ο φαρμακοποιός και τομεάρχης Ραφήνας Χρήστος Λουκέρης, ο οποίος διευκρίνισε ότι πρόκειται για μία θέση μπροστά στο κατάστημα, στην οποία θα απαγορεύεται να σταθμεύσει οποιοδήποτε αυτοκίνητο 24 ώρες τη μέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμα και αν το φαρμακείο είναι κλειστό. 

«Δεν θα μπορεί π.χ. να αφήσει κάποιος ταξιδιώτης το αυτοκίνητό του μπροστά στο φαρμακείο για 3-5 μέρες, όπως γίνεται πολύ συχνά. Ήταν για εμάς αναγκαίο και φυσικά για τους ασθενείς μας που έχουν προβλήματα κινητικότητας». «Εννοείται πως θα αξιοποιήσουμε αυτήν την παροχή του Δήμου που ωφελεί πρώτα τους ασθενείς μας και κατΆ επέκταση το φαρμακείο μας», αναφέρει στο f.daily και ο φαρμακοποιός Νικόλαος Λουίζος, ο οποίος επίσης δραστηριοποιείται κοντά στην περιοχή του λιμανιού.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Θα χορηγούνται από τα φαρμακεία των δημόσιων νοσοκομείων
Πούλησε όλα τα καταστήματά της


Σχετικά άρθρα

Απόσυρση του φορολογικού νομοσχεδίου ζητούν οι φαρμακοποιοί της Αττικής
«Επωμιζόμαστε το βάρος μιας φοροδιαφυγής που δεν μας αφορά», επισημαίνουν τα μέλη του ΦΣΑ
ΠΦΣ: «Η απαγόρευση των παράλληλων εξαγωγών έχει αποτέλεσμα»
Απάντηση στις πρόσφατες διαμαρτυρίες των φαρμακαποθηκαρίων
ΦΣΘ: Η 19η εθελοντική αιμοδοσία στις 4 Δεκεμβρίου 2023
Οδηγίες για τους αιμοδότες
Οι ανάγκες, τα κενά και οι ελλείψεις στη φαρμακευτική εκπαίδευση
Αποτυπώνονται στη νέα έκθεση της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας