Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Διοικητικές αλλαγές στην ελληνική Johnson & Johnson

2/10/2018 12:28:45 μμ
Νέα πρόσωπα σε διευθυντικές θέσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σε αλλαγές στη διοίκηση της ελληνικής οργάνωσης προχώρησε η Johnson & Johnson στην Ελλάδα.


Πιο συγκεκριμένα, η Johnson & Johnson Καταναλωτικά Προϊόντα ΑΕE, που εκπροσωπεί τον καταναλωτικό κλάδο του πολυεθνικού οργανισμού για την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, προέβη σε αλλαγές στη διοίκηση της τοπικής οργάνωσης με στόχο τη μεγαλύτερη εστίαση στις αναπτυσσόμενες αγορές των Βαλκανίων και παράλληλα την εδραίωση των πολύ επιτυχημένων αποτελεσμάτων της ελληνικής εταιρείας.


Ο Χρήστος Τσεντεμεϊδης ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Χώρας για τα Βαλκάνια και το Ισραήλ, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να ηγείται της ομάδας Μάρκετινγκ της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Ο κ. Τσεντεμεϊδης έχει πολυετή εμπειρία στην Johnson & Johnson, κυρίως στο χώρο των πωλήσεων, στο κανάλι Ευρείας Διανομής για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, έχοντας διατελέσει πιο πρόσφατα ρόλο Διευθυντή Πωλήσεων Ευρείας Διανομής για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.


Ο Γρηγόρης Καρέλος ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Χώρας για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο κ. Καρέλος διαθέτει 12ετή εμπειρία στην Johnson & Johnson κυρίως στο χώρο του Marketing, από όπου ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα, ενώ πιο πρόσφατα είχε αναλάβει τη θέση του υπεύθυνου Μarketing Self Care (OTC) για όλη τη Νότια Ευρώπη με έδρα την Ισπανία, από όπου επέστρεψε για να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.


Ο Όμιλος Johnson & Johnson, με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας και προσφοράς στην Ελλάδα, απασχολεί περίπου 500 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε τρεις τομείς: Φαρμακευτικό, Ιατροτεχνολογικό και Καταναλωτικό με Εργοστάσιο Παραγωγής. Οι τρεις κλάδοι του Ομίλου Johnson & Johnson στοχεύουν στην παροχή καινοτόμων και υψηλής αποτελεσματικότητας θεραπειών για τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής (Janssen Pharmaceuticals), στην προσφορά καινοτόμων λύσεων σε όλες τις χειρουργικές ειδικότητες (Johnson & Johnson Medical Devices) και στην ανάπτυξη προϊόντων σε κατηγορίες όπου η φροντίδα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την καλή φυσική κατάσταση και την υγεία (Johnson & Johnson Consumer).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και οι μεγάλες ανατροπές
Η φαρμακοβιομηχανία με τη σύμφωνη γνώμη του υπ. Υγείας αλλάζει τον χάρτη των συνταγογραφούμενων φαρμάκων






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος