Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Διευκολύνσεις προσφέρει το ΤΕΑΥΦΕ στα πληγέντα φαρμακεία

30/11/2017 12:33:27 μμ
Θα αναστείλει την καταβολή των εισφορών για 6 μήνες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Σημαντική βοήθεια προς τα πληγέντα από τις πλημμύρες φαρμακεία προσφέρει το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΕΑΥΦΕ).


Το Ταμείο ανακοίνωσε ότι, λαμβάνοντας υπόψη τα καταστροφικά καιρικά φαινόμενα που έπληξαν αρκετές περιοχές της χώρας, εφαρμόζει μια σειρά μέτρων, θέλοντας να συμπαρασταθεί στους πληγέντες επαγγελματίες του χώρου του φαρμάκου.

Τα μέτρα είναι τα εξής:

  1. Αναστολή της καταβολής των τρεχουσών ασφαλιστικών εισφορών για 6 μήνες, από την 1η του μήνα που συνέβη η φυσική καταστροφή, χωρίς τον υπολογισμό τόκων υπερημερίας ή άλλων προσαυξήσεων.
  2. Οι εισφορές αυτές θα εξοφλούνται σε 6 έως 12 μήνες ισόποσες μηνιαίες δόσεις, αρχής γενομένης από την 1η του μήνα, κατά τον οποίο έληξε η εξάμηνη αναστολή.
  3. Για τα φαρμακεία που υπάγονται σε ρύθμιση, αναστέλλονται οι δόσεις ρύθμισης για 6 μήνες, αρχής γενομένης από την 1η του μήνα που συνέβη αυτή, με το χρόνο δόσεων να παρατείνεται για όσο διάστημα αναστέλλονται οι δόσεις.

Η διευκόλυνση στην κατάθεση των εισφορών αφορά τις πληγείσες περιοχές (Μάνδρα, Νέα Πέραμος, Σαμοθράκη, Σύμη, Δήμος Αγίας Λάρισας και παραλία Κατερίνης), μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Όπως ορίζει η ΚΥΑ για την κατανομή της φαρμακευτικής δαπάνης
«Δεν θα επιτρέψουμε την εργαλειοποίηση των ασθενών για την εξυπηρέτηση οικονομικών συμφερόντων», αναφέρει η Θ. Καρποδίνη






Σχετικά άρθρα

Οι νέες επιχειρηματικές δεξιότητες για τους φαρμακοποιούς
Αναγκαία πλέον η εκπαίδευση στο HR
Sharon Levy: Τα φαρμακεία οδηγούν τη νέα εποχή της υγείας των καταναλωτών
Ο General Manager Haleon Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ μιλά στον Φαρμακευτικό Κόσμο
Φ.Σ. Θεσσαλονίκης: Προτείνει πλατφόρμα εκμάθησης ελληνικής νοηματικής γλώσσας
Με δυνατότητα παροχής φαρμακευτικής ορολογίας
ΠΦΣ: 9,5 χιλιάδες barcode readers προμηθεύτηκαν τα φαρμακεία με επιδότηση
Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τους υπόλοιπους ενδιαφερομένους