Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Διευκολύνονται οι συναλλαγές των οφειλετών του e-ΕΦΚΑ

11/3/2024 8:53:30 μμ
Ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΚΕΑΟ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ένα νέο ψηφιακό βήμα του e-ΕΦΚΑ ολοκληρώθηκε με το νέο αναβαθμισμένο περιβάλλον των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΚΕΑΟ που τέθηκε σε λειτουργία, διευκολύνοντας τις συναλλαγές των οφειλετών με τον φορέα. Εφεξής, για την παρακολούθηση και διαχείριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών δεν θα απαιτείται διακριτή πιστοποίηση ή σύνδεση ανά μητρώο οφειλέτη. Η σύνδεση πραγματοποιείται με τους προσωπικούς κωδικούς TaxisNet του οφειλέτη, μέσω της ιστοσελίδας του Φορέα εδώ.  


Στο νέο περιβάλλον, παρέχεται πλέον στον οφειλέτη η δυνατότητα πρόσβασης από ένα σημείο, σε ενοποιημένη εικόνα του συνόλου των μητρώων του, ανεξάρτητα του Φορέα προέλευσης της οφειλής (τ.ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τ.ΟΑΕΕ, τ.ΟΓΑ, τ. ΤΣΜΕΔΕ, νυν e-ΕΦΚΑ, κλπ). Επισημαίνεται ότι οι οφειλέτες που είχαν ήδη πιστοποιηθεί στο παρελθόν στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες του ΚΕΑΟ μπορούν να χρησιμοποιούν τους κωδικούς που ήδη διαθέτουν. 


Διευκρινίζεται ότι στο νέο αναβαθμισμένο περιβάλλον των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών του ΚΕΑΟ κάθε οφειλέτης μπορεί να παρακολουθήσει και να διαχειριστεί μόνον τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, οι οποίες είναι βεβαιωμένες στον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (Α.Φ.Μ.) του και όχι τυχόν οφειλές του, βεβαιωμένες στον Α.Φ.Μ. τρίτου προσώπου, για τις οποίες συνευθύνεται εκ του νόμου (π.χ. οφειλές διοικούντων και εταίρων νομικά πρόσωπα).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση διατυπώθηκε στο συνέδριο Pharma Point 2026
Και πιστεύει ότι τα αυτά πρέπει να ανήκουν στους φαρμακοποιούς






Σχετικά άρθρα

Οι τοξικοί εργαζόμενοι στο φαρμακείο
Και πώς να αναγνωρίζονται πριν διαλύσουν την ομάδα
Πορτογαλία: Οι φαρμακοποιοί ζητούν στήριξη της υγείας & ευεξίας τους
Ως μέσο για τη βιωσιμότητα των συστημάτων υγείας
Τα φαρμακεία μπορούν να συμβάλλουν στο Silver Alert
Μια νέα ιδέα υποβλήθηκε στα Δ.Σ. του ΠΦΣ και του Φ.Σ. Αττικής
Στη δικαιοσύνη θα προσφύγει ο ΠΦΣ για τις ελλείψεις φαρμάκων
Στον «στόχο» του βρίσκονται τρεις φαρμακευτικές εταιρείες