Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Διακίνηση του πλαστού φαρμακευτικού προϊόντος GENOTONORM

21/5/2009
Ενημέρωση από τον Ε.Ο.Φ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας Sandoz, διακινείται στην Ευρώπη μέσω internet το πλαστό φαρμακευτικό προϊόν Genotonorm, με λογότυπο της εταιρείας Sandoz.

 

Το γνήσιο προϊόν παράγεται από την εταιρεία Pfizer και περιέχει σωματοτροπίνη (ανθρώπινη αυξητική ορμόνη - hGH), ενώ το πλαστό φέρεται να περιέχει συνδυασμό σωματοτροπίνης και ινσουλινοειδή αυξητικό παράγοντα 1 (IGF-1).

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Ε.Ο.Φ.

Από τον Ε.Ο.Φ. επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητάς του μέσω internet μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Φαρμασέρβ Ελλάς θα διαθέσει άλλο σκεύασμα φλουοξετίνης
Και δημιουργείται μια νέα δύναμη στον χώρο της υγείας και της φροντίδας






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Λάρισας: Καταγγελία για ιστοσελίδα που πουλά φάρμακα
Έχει ενημερωθεί η Ελληνική Αστυνομία, ο ΠΦΣ και ο ΕΟΦ
ΕΟΠΥΥ: Εξυπηρετεί πλέον και τα Στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων
Οι συνταγές θα εκτελούνται με τους ίδιους όρους που ισχύουν για τους υπόλοιπους ασφαλισμένους
Αδικαιολόγητη καθυστέρηση στις πληρωμές των φαρμακοποιών από το ΤΥΠΕΤ
Σήμερα αποζημιώνονται οι συνταγές Ιουνίου
Έρχεται μεγάλη αναβάθμιση των φαρμακείων της επαρχίας
Όσα συζητήθηκαν στο 9o Συνέδριο «Το φαρμακείο του αύριο»