Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Διακίνηση του πλαστού φαρμακευτικού προϊόντος GENOTONORM

21/5/2009
Ενημέρωση από τον Ε.Ο.Φ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ.) ανακοινώνει ότι σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας Sandoz, διακινείται στην Ευρώπη μέσω internet το πλαστό φαρμακευτικό προϊόν Genotonorm, με λογότυπο της εταιρείας Sandoz.

 

Το γνήσιο προϊόν παράγεται από την εταιρεία Pfizer και περιέχει σωματοτροπίνη (ανθρώπινη αυξητική ορμόνη - hGH), ενώ το πλαστό φέρεται να περιέχει συνδυασμό σωματοτροπίνης και ινσουλινοειδή αυξητικό παράγοντα 1 (IGF-1).

Εφιστάται η προσοχή των καταναλωτών, ώστε σε περίπτωση που έρθει στην κατοχή τους προϊόν με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά, να μην το χρησιμοποιήσουν και να ενημερώσουν άμεσα τον Ε.Ο.Φ.

Από τον Ε.Ο.Φ. επισημαίνεται ότι η αγορά προϊόντων αρμοδιότητάς του μέσω internet μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δημιουργεί franchise αλυσίδες αναπτύσσοντας τη Pharma Plus
Απευθύνεται σε φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου






Σχετικά άρθρα

129 κενές θέσεις φαρμακείων στην Περιφέρεια Αττικής
Πολλές οι άδειες στην Ανατολική Αττική
Τα 64 λεπτά που μπορεί να αλλάξουν την κερδοφορία ενός φαρμακείου
Γράφει ο Γιάννης Δατσέρης, Founder και Managing Director prais.ai
277 κενές θέσεις φαρμακείων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα οι θέσεις στη Μαγνησία
Τον Απ. Βαλτά ψήφισε το 65% των φαρμακοποιών
Όλοι οι εκλεγμένοι από τις χθεσινές αρχαιρεσίες του ΠΦΣ