Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Δημοσιεύτηκαν οι κενές θέσεις φαρμακείων στο Νομό Ρεθύμνου

28/1/2019 3:54:04 μμ
Δείτε πότε πρέπει να κατατεθούν οι αιτήσεις
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης γνωστοποιεί τις κενές θέσεις για τη χορήγηση άδειας ίδρυσης φαρμακείου, όπως έχουν διαμορφωθεί έως την 31/12/2018 στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης.


 

Οι ενδιαφερόμενοι φαρμακοποιοί θα πρέπει να στείλουν αιτήσεις στο email: ygeiamerimna.per@crete.gov.gr ή να τις καταθέσουν στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (οδός Ζαμπελίου 34, 1ος όροφος, γραφείο 6) της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου από την 1η Φεβρουαρίου 2019 έως και 15 Φεβρουαρίου 2019.


Μέσα σε ένα μήνα από την υποβολή της αίτησης, οι φαρμακοποιοί οφείλουν να υποβάλλουν και τα υπόλοιπα, προβλεπόμενα από το νόμο δικαιολογητικά, διαφορετικά δεν θα ισχύει η αίτηση.


Οι περιοχές με τις μεγαλύτερες ανάγκες είναι ενδεικτικά: ο Δήμος Ρεθύμνης (36 κενές θέσεις για φαρμακείο), ο Δήμος Μυλοπόταμου (25 κενές θέσεις), ο Δήμος Αμαρίου (24 θέσεις), ο Δήμος Αγ. Βασιλείου (22 θέσεις), η δημοτική ενότητα Κουλυκώνα (15 θέσεις), οι δημοτικές ενότητες Λάμπης και Σιβρίτου (13 θέσεις η καθεμία), η δημοτική ενότητα Γεροποτάμου (12 θέσεις), η δημοτική ενότητα Κουρητών (11 θέσεις), η δημοτική ενότητα Νικηφόρου Φωκά (10 θέσεις) και η δημοτική ενότητα Αρκαδίου (9 θέσεις).


Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπάλληλο της υπηρεσίας, κ. Ειρήνη Πενθερουδάκη, στο τηλ.: 2831343314.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ανακοινώσεις στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας»






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο