Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Δη.Ε.Φ.: Η σύνθεση του Δ.Σ. του ΦΣΑ πρέπει να βασιστεί στα αποτελέσματα της κάλπης

4/12/2022 8:56:24 μμ
Διαφορετικά, ο Αδαμάντιος Ψαριανός θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μετά τις αρχαιρεσίες του Φ.Σ. Αττικής, οι εκλεγμένοι φαρμακοποιοί καλούνται να συναποφασίσουν τη συγκρότηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. Στο πλαίσιο αυτό ο Αδαμάντιος Ψαριανός, επικεφαλής της παράταξης Δη.Ε.Φ., επισημαίνει ότι σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας, οι 8 από τις 9 παρατάξεις που ήταν υποψήφιες θα πρέπει να έχουν παρουσία στο νέο Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι η πρόταση της Δη.Ε.Φ. για τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. «θα βασιστεί στην αρχή της αναλογικότητας και της σειράς κατάταξης των παρατάξεων, σεβόμενοι πλήρως την επιθυμία των συναδέλφων της Αττικής έτσι όπως εκφράστηκε μέσα από τα προσωρινά αποτελέσματα της κάλπης».

Τονίζει ωστόσο ότι: «Σε περίπτωση που η πρότασή μας αυτή δεν βρει σύμφωνη την πλειοψηφία των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο νέο Δ.Σ., τότε ξεκαθαρίζουμε ότι ο Επικεφαλής της Δη.Ε.Φ. Αδαμάντιος Ψαριανός θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος του ΦΣΑ με μόνο σκοπό την αποφυγή της όποιας πιθανότητας να μείνει ο Σύλλογος χωρίς ουσιαστική διοίκηση για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, καθώς και για τη διατήρηση της μέγιστης δυνατής σύμπνοιας στο Φ.Σ. Αττικής». 

Στόχος της Δη.Ε.Φ. είναι να βρεθούν οι κοινοί τόποι που θα οδηγήσουν στην ενίσχυση του ρόλου των φαρμακοποιών και στην προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. «Οι καιροί είναι δύσκολοι και απαιτούν αποφάσεις ευθύνης και συνέπειας», καταλήγει η ανακοίνωση της παράταξης.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Δηλώσεις Απ. Βαλτά και Κ. Λουράντο με αφορμή την ανακοίνωση της ΔηΕΦ






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο