Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Dettol: «Προστασία πρώτης τάξης»

17/2/2021 1:30:13 μμ
Μία πρωτοβουλία ευθύνης προς τα παιδιά της Πρώτης Δημοτικού για ασφαλή επιστροφή στα θρανία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Από αριστερά: Ο Νίκος Τσακαλάκης, Country Manager Reckitt Benckiser Hellas Healthcare, η Φωτεινή Κωνσταντακοπούλου, Senior Brand Manager Dettol και η Τζώρτζια Λιάσκου, Marketing Manager Reckitt Benckiser Hellas Healthcare.
Το Dettol, ο απόλυτος σύμμαχος στην υγιεινή προστασία για πάνω από 87 χρόνια, αναλαμβάνει μια πρωτοβουλία ευθύνης για τους μαθητές της Α' Δημοτικού, μία πρωτοβουλία για «Προστασία Πρώτης Τάξης».

Το πρόγραμμα αναπτύσσεται στο πλαίσιο της αποστολής του Dettol να προστατεύσει τη ζωή, κάνοντας την καλή υγιεινή μια συνήθεια, εύκολη να υιοθετηθεί από όλους.
Η πρώτη δράση αυτής της Πρωτοβουλίας του Dettol υλοποιείται σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) και ξεκινά με τη δωρεά προϊόντων Dettol στις τάξεις δημοτικού σε δημόσια σχολεία επιλεγμένων Δήμων σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να καλύψει αρχικά τις ανάγκες 41.000 μαθητών, 2.000 τμημάτων Α' Δημοτικού σε 1.527 σχολεία ανά την Ελλάδα.

Η προετοιμασία για την ασφαλή επιστροφή των παιδιών έχει ήδη ξεκινήσει. Το διάστημα αυτό γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε με το άνοιγμα των σχολείων οι δάσκαλοι να βρουν στις τάξεις τους αντισηπτικά spray και μαντηλάκια επιφανειών Dettol, και οι μαθητές στα θρανία τους αντισηπτικά μαντηλάκια και gel Dettol για να νιώθουν όλοι προστατευμένοι.

Σκοπός του Dettol είναι να συνδράμει αποτελεσματικά, με το δικό του τρόπο, στις αυξημένες ανάγκες υγιεινής που έχει προκαλέσει η πανδημία Covid-19, ιδιαίτερα στο σχολικό περιβάλλον.

Ο Νίκος Τσακαλάκης, Country Manager της Reckitt Benckiser Hellas Healthcare, δήλωσε:
«Για εμάς στην ευρύτερη οικογένεια της Reckitt Benckiser Healthcare και του Dettol ειδικότερα, κάθε πρωτοβουλία καθοδηγείται από το όραμα της εταιρείας να προστατεύσει και να φροντίσει για τις σύγχρονες καθημερινές ανάγκες υγιεινής καθαριότητας και αντιβακτηριδιακής προστασίας, με στόχο έναν πιο καθαρό και υγιή κόσμο για όλους μας».

Η δωρεά αυτή είναι μόνο η αρχή!

Βασικός πυλώνας, εκτός της προϊοντικής δωρεάς, αποτελεί ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τους μαθητές της Α' Δημοτικού που θα υλοποιηθεί σε σχολεία με τη συνεργασία Επιστημονικών Εκπαιδευτικών Φορέων, ενώ παράλληλα η πρωτοβουλία θα πλαισιωθεί από τη δημιουργία ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών εργαλείων.
Για το λόγο αυτό, το Dettol δεσμεύεται και επενδύει για τα επόμενα 2 χρόνια σημαντικούς πόρους για την ανάπτυξη και την υλοποίηση του Προγράμματος, ώστε μέχρι το τέλος του 2022 οι μαθητές της Πρώτης Τάξης Δημοτικού σε δημόσια σχολεία της Ελλάδας να έχουν υιοθετήσει τους βασικούς κανόνες υγιεινής και να παραμένουν προστατευμένοι.


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τη νέα ΚΥΑ που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ
Ψεύτικες ιστοσελίδες το διαφημίζουν με χαμηλό κόστος, προειδοποιεί η Kaspersky






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα