Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

Δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε κλήσεις από υποψηφίους των προσεχών εκλογών

30/9/2022 12:35:37 πμ
Αν δεν το δηλώσετε, σύμφωνα με τον Φ.Σ. Θεσσαλονίκης
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Φ.Σ. Θεσσαλονίκης ενημερώνει τα μέλη του πως έχουν δικαίωμα να αρνηθούν την επικοινωνία με τους υποψηφίους στις αρχαιρεσίες του Νοεμβρίου. Όσοι φαρμακοποιοί λοιπόν δεν επιθυμούν να διαβιβαστούν τα στοιχεία επικοινωνίας τους στους υποψηφίους των εκλογών που θα τα ζητήσουν, πρέπει να το δηλώσουν εγγράφως στο Σύλλογο έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 στο info@fsth.gr, ασκώντας το δικαίωμα εναντίωσης, όπως αυτό ορίζεται στο άρθρο 21 του ΓΚΠΔ.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε περίπτωση που παρέλθει η παραπάνω προθεσμία και υπάρχουν μέλη που δεν έχουν δηλώσει την αντίθεσή τους, ο Σύλλογος νομιμοποιείται να διαβιβάσει τα στοιχεία επικοινωνίας τους στους υποψηφίους, οι οποίοι θα θέλουν να ενημερώσουν για τις θέσεις και τις δράσεις τους. Επισημαίνεται ωστόσο ότι ο Σύλλογος δεν εγγυάται τη μη επικοινωνία των υποψηφίων από τη στιγμή που τα στοιχεία των φαρμακείων-μελών του είναι δημόσια.

Σημειώνει δε ότι οι ίδιοι υποψήφιοι θα είναι υπεύθυνοι επεξεργασίας των στοιχείων επικοινωνίας που κατέχουν από οποιαδήποτε πηγή, εφόσον θα καθορίζουν ατομικά τα μέσα επικοινωνίας τους με τα υπόλοιπα μέλη του ΦΣΘ.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι «πληγέντες» καλούνται να στείλουν σχετικά στοιχεία στον Σύλλογο
Καταγγέλλουν ότι τα συνταγογραφούμενα φάρμακα χορηγούνται ανεξέλεγκτα από τα φαρμακεία της χώρας






Σχετικά άρθρα

Φ.Σ. Αττικής: Ζητά συνάντηση με το υπουργείο Υγείας και τον ΕΟΦ
Με θέμα τις ελλείψεις φαρμάκων που έχουν πάρει μεγάλη έκταση, όπως τονίζει
Peifasyn Academy: Νέο live webinar για τις διαταραχές της εντερικής λειτουργίας
Ένα εξειδικευμένο σεμινάριο για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείων
Χωρίς τα φαρμακεία θα χάνονταν ζωές
Σύμφωνα με τον D. Hoey, CEO του Αμερικανικού Συλλόγου Κοινοτικών Φαρμακοποιών
Αλυσίδα φαρμακείων στις ΗΠΑ οδηγείται σε πτώχευση για 2η φορά
Αμφίβολο το μέλλον των 1200 καταστημάτων της