Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO: Παράταση υποβολής για το 5ο Start Your Journey

18/10/2022 5:47:57 μμ
Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 30 Οκτωβρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO ABEE παρατείνει την υποβολή αιτήσεων υποψηφιότητας για τον 5ο κύκλο του Start Your Journey, του Προγράμματος Υποτροφιών και Πρακτικής 'Ασκησης της εταιρείας μέχρι 30/10/2022. Το πρόγραμμα έχει στόχο να ενισχύσει νέους και νέες επιστήμονες στα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, δίνοντας τους την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρία και να διευρύνουν τις γνώσεις τους στη μεγαλύτερη φαρμακοβιομηχανία της ΝΑ Ευρώπης. 

Συγκεκριμένα, απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή πτυχιούχους πανεπιστημίων στις ειδικότητες Χημείας, Βιολογίας, Φαρμακευτικής, Χημικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Ηλεκτρονικών Μηχανικών / Μηχανικών Αυτοματισμού που ενδιαφέρονται να εξελιχθούν στον κλάδο του φαρμάκου και περιλαμβάνει:
  • 3 υποτροφίες με χρηματική ενίσχυση ανά ειδικότητα (€500, €1000, €2000) σε υποψήφιους που έχουν προγραμματίσει μεταπτυχιακές & διδακτορικές σπουδές για την εξειδίκευσή τους σε Πανεπιστήμια στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό.
  • 3 θέσεις Πρακτικής 'Ασκησης ανά ειδικότητα (έμμισθη πρακτική) δίνοντας την ευκαιρία στους νέους επιστήμονες να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη και να εξελιχθούν επιστημονικά και επαγγελματικά μέσα από ένα πλάνο ανάπτυξης που θα επικεντρώνεται στην επαγγελματική τους εκπαίδευση και την ενεργή τους συμμετοχή σε projects και τις παραγωγικές μονάδες της DEMO.
Οι νέοι επιστήμονες έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία σε υπερσύγχρονα εργαστήρια Ποιοτικού Ελέγχου, Έρευνας & Ανάπτυξης αλλά και στις διευθύνσεις Διασφάλισης Ποιότητας, Regulatory Affairs, Τεχνικής Υποστήριξης, Technology & Digital Transformation, Εταιρικής Διακυβέρνησης / Ανάπτυξης Εφαρμογών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την υποψηφιότητά τους στο site της DEMO εδώ και μπορούν να αιτηθούν ταυτόχρονα για Πρακτική 'Ασκηση και Υποτροφία.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για 10η χρονιά στέκει αρωγός σε δράσεις που προωθούν τον πολιτισμό
Η πρόεδρος του Φ.Σ. Λιβαδειάς διεκδικεί θέσεις προσωρινής στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία του Δήμου






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control