Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


DEMO: Ενώνει τις δυνάμεις της με την πρωτοβουλία ZERO HERO για το περιβάλλον

22/6/2023 12:16:20 πμ
Εθελοντικές δράσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η DEMO σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα ZERO HERO προχώρησε σε δύο δυναμικές δράσεις καθαρισμού παραλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της κοινωνικά υπεύθυνης λειτουργίας και με αυξημένο το αίσθημα της οικολογικής συνείδησης.

80 εργαζόμενοι της DEMO, μαζί με μέλη της οικογένειάς τους και εθελοντές της Πρωτοβουλίας ZERO HERO, συγκεντρώθηκαν στις 10 Ιουνίου στην παραλία Ντοβίλ- Καραμπουρνάκι στη Θεσσαλονίκη και στις 17 Ιουνίου στην παραλία στο Μεγάλο Καβούρι.

Αφού ενημερώθηκαν ως προς την αξία της χωριστής διαλογής των απορριμμάτων, της ανακύκλωσης και του zero-waste, οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε ομάδες και καθάρισαν μεγάλο μέρος της παραλίας. Σε μόλις δύο ώρες συγκεντρώθηκαν 45 κιλά απορριμμάτων, τα οποία οδηγήθηκαν ήδη οργανωμένα και καταγεγραμμένα σε τεχνολογία block chain, προς ορθή διάθεση αποβλήτων και ανακύκλωση.

«Στη DEMO, βασική μας δέσμευση είναι να λειτουργούμε υπεύθυνα όπως το περιβάλλον και με τρόπο που να περιορίζει το οικολογικό όπως αποτύπωμα. Σε αυτό το πλαίσιο, ο σχεδιασμός και υλοποίηση δράσεων ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης του προσωπικού αποτελούν στρατηγική προτεραιότητα για την εταιρεία όπως», δήλωσε η Ιωάννα Δέμου, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος στη DEMO ABEE.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στον τομέα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης
Η Φροντίδα για τον Πλανήτη αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της ΕΚΕ της εταιρείας


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους