Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

DEMO Business Days 2023

6/12/2023 7:26:32 μμ
35 τελειόφοιτοι και απόφοιτοι θετικών και πολυτεχνικών σχολών ήρθαν κοντά στο φαρμακευτικό επιχειρείν
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για ακόμη μια χρονιά, η DEMO συμμετείχε στον ετήσιο θεσμό «Business Days 2023» που διοργανώνει επί σειρά ετών σε συνεργασία με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας.


Στην ολοήμερη εκπαιδευτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στα κεντρικά γραφεία και στους χώρους παραγωγής της DEMO στο Κρυονέρι, 35 τελειόφοιτοι και απόφοιτοι θετικών και πολυτεχνικών σχολών είχαν τη δυνατότητα να γνωριστούν με υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας και να ενημερωθούν για το επιχειρείν της εταιρείας, να ξεναγηθούν στις μονάδες παραγωγής και τα σύγχρονα εργαστήρια αλλά και να συζητήσουν για τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρει η DEMO.


Τους συμμετέχοντες χαιρέτισε ο Δημήτρης Δέμος, Διευθύνων Σύμβουλος της DEMO ΑΒΕΕ, ο οποίος αναφέρθηκε στην ιστορία της εταιρείας, τα στρατηγικά πλάνα για το μέλλον και τις αξίες που διαχρονικά διέπουν τη λειτουργία της DEΜΟ, ενώ μεταξύ άλλων επισήμανε πως: «Η αριστεία είναι σημαντική, όμως η προσωπικότητα του καθένα μας πάντα υπερέχει. Η πολυπραγμοσύνη, τα ποικίλα ερεθίσματα και το πηγαίο ενδιαφέρον για μάθηση είναι αυτά που συνθέτουν έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα». 


Ο θεσμός Business Days διαγράφει μια πολυετή και σπουδαία ιστορία καθώς ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του ’70 από τον Ιορδάνη Λαδόπουλο, π. Καθηγητή ΑΣΟΕΕ, έχοντας ως φιλοσοφία τη σύνδεση μεταξύ του πανεπιστημίου και του κόσμου των επιχειρήσεων, με στόχο την ολοκληρωμένη κατάρτιση των φοιτητών, τόσο με θεωρητικές όσο και με πρακτικές γνώσεις.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η φαρμακοβιομηχανία συμμετείχε σε δύο σημαντικές διοργανώσεις


Σχετικά άρθρα

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος μας η Ελλάδα να γίνει εξαγωγική χώρα για τη φαρμακευτική κάνναβη
Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης
Allergan Aesthetics: Νέο εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr
Αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία
Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς