Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

CX transformation: Η δυναμική του Customer Culture στη μεταμόρφωση των οργανισμών

15/1/2024 7:55:45 πμ
Ο Steven Van Belleghem, κορυφαίος thought leader σε θέματα CX, συζητά για το προσφάτως εκδοθέν βιβλίο του
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Υπάρχει ένα μεγάλο παράδοξο στον κόσμο της εμπειρίας πελατών: κάθε εταιρεία ξεκινά με τις καλύτερες προθέσεις ώστε να κάνει τους πελάτες της ευτυχισμένους. Στην πραγματικότητα όμως η ποιότητα εκτέλεσης είναι συχνά χαμηλή. Τα τελευταία δώδεκα χρόνια, ο Steven έχει μιλήσει εκτενώς με χιλιάδες επαγγελματίες του CX και το συμπέρασμά του είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες είναι ένα «ακατέργαστο διαμάντι» όσον αφορά την εμπειρία των πελατών: το θέλουν τόσο πολύ, αλλά δεν τα καταφέρνουν.


Στο προσφάτως εκδοθέν βιβλίο του με τίτλο «A Diamond in the rough», ο Στίβεν εξηγεί το πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε αυτό το ακατέργαστο διαμάντι σε γυαλιστερό. 


Πώς μπορείτε να μεταμορφώσετε τους οργανισμούς σας και να εμφυσήσετε μία κουλτούρα πελατών;

Ο Steven είναι παγκόσμιος thought leader στον τομέα Customer Experience. Το πάθος του είναι να διαδίδει ιδέες για το μέλλον της εμπειρίας των πελατών. Είναι συγγραφέας πολλών διεθνών best seller βιβλίων. 


Στις 25 Ιανουαρίου 2024 στην virtual σκηνή του CX Summit, ο Steven Van Belleghem συζητά με τον κορυφαίο και παγκοσμίως αναγνωρισμένο και βραβευμένο CX expert, συγγραφέα best seller και podcaster Gregorio Uglioni.


Πληροφορίες και εγγραφές: www.cxsummit.live

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επενδύσει 246 εκατ. ευρώ σε Ε&Α κ.ά.
Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis για Ελλάδα, Κύπρο & Μάλτα στο 2ο SFEE Summit






Σχετικά άρθρα

K. Patel (Roche Hellas): Η Ελλάδα σημείο αναφοράς για επενδύσεις στις βιοεπιστήμες
Οι πολυεθνικές φαρμακευτικές εταιρείες έχουν επενδύσει 246 εκατ. ευρώ σε Ε&Α κ.ά.
Τελευταίο αντίο στον Ανδρέα Γαλανόπουλο
Από τον Όμιλο ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Kenvue: Δημοσιεύει τη δεύτερη ετήσια έκθεση «Healthy Lives Mission»
Αναδεικνύει τη μείωση των εκπομπών και την ανάπτυξη πιο βιώσιμων καινοτομιών στα προϊόντα της
Για 10η χρονιά πραγματοποιούνται τα Healthcare Business Awards
Με θέμα: «Recognizing Excellence in Innovation, Digital Health & Investment»