Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Convert Group: Το παγκόσμιο συνέδριο ePharmacy Summit σε virtual περιβάλλον κυκλαδίτικου νησιού

15/9/2021 3:15:56 μμ
Θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Επιστρέφει ξανά στη χώρα μας το ePharmacy Summit 2021 σε ένα virtual περιβάλλον κυκλαδίτικου νησιού. Το συνέδριο διοργανώνεται διαδικτυακά στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου, έχει ήδη προσελκύσει τη συμμετοχή άνω των 1000 επαγγελματιών Υγείας και Ηλεκτρονικού Εμπορίου από 65 χώρες και διοργανώνεται από την Convert Group.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις διεθνών ερευνών, οι online αγορές από ηλεκτρονικά φαρμακεία το 2026 αναμένεται να ξεπεράσουν σε αξία τα 177 δισ. δολάρια, σε συνταγογραφούμενα, μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, παραφάρμακα και άλλα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης. Ο κλάδος των ηλεκτρονικών φαρμακείων θεωρείται ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος από όλους τους κλάδους του παγκόσμιου ηλεκτρονικού εμπορίου, κυρίως λόγω της καθιέρωσης σε πολλές χώρες της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης αλλά και λόγω της αλλαγής των αγοραστικών συνηθειών ως αποτέλεσμα της πανδημίας.

Το συνέδριο τοποθετεί τη χώρα μας στο επίκεντρο των εξελίξεων αυτού του κλάδου. To ePharmacy Summit θα φιλοξενήσει κορυφαίους ομιλητές από 20 χώρες και θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα, με ταυτόχρονη μετάφραση από επαγγελματίες μεταφραστές σε Ισπανικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πορτογαλικά και Ιταλικά. Το φετινό θέμα της εκδήλωσης είναι οι ελληνικές Κυκλάδες, με τους σύνεδρους να μεταφέρονται εικονικά στα σοκάκια της Μυκόνου και της Σαντορίνης. Μάλιστα, για πρώτη φορά σε παγκόσμιο συνέδριο, θα χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας Facebook Horizon Workrooms, με χρήση των συσκευών Oculus Quest 2 που ανακοινώθηκε μόλις στα τέλη Αυγούστου από το Facebook.

Περισσότερες πληροφορίες/κρατήσεις θέσεων εδώ.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ε.Ε. που προωθεί τη θεσμοθέτησή της






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο