Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

Convert Group: O Ανδρέας Πετρόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του CEO

6/6/2022 3:41:29 πμ
Και ο Παναγιώτης Γκεζερλής του Προέδρου της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Convert Group ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Γκεζερλής, ιδρυτής και πρώην Chief Executive Officer, θα αναλάβει τη θέση του Προέδρου συνεχίζοντας την πλήρη απασχόλησή του στην εταιρεία.

Aπό την 1η Ιουνίου 2022, τη θέση του Chief Executive Officer της Convert Group έχει αναλάβει ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο οποίος κατείχε ήδη το ρόλο του Chief Revenue Officer της εταιρείας.

Η Έλενα Χαϊλαζοπούλου συνεχίζει τα καθήκοντα της Chief Product Officer και διατηρεί το ρόλο της Deputy CEO της Convert Group.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος επιλέχθηκε τόσο από τους δύο ιδιοκτήτες της εταιρείας Παναγιώτη Γκεζερλή και Έλενα Χαϊλαζοπούλου αλλά και με την πλήρη υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Convert Group.

Οι Παναγιώτης Γκεζερλής και Έλενα Χαϊλαζοπούλου, δήλωσαν σχετικά: «Έχουμε σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο στους εταιρικούς μας στόχους και αναμφίβολα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με την πολύτιμη βοήθεια του Ανδρέα. Αξιολογώντας το τι κατάφερε μέσα σε 1,5 χρόνο στην Convert Group στην ανάπτυξη των πωλήσεων εκτός και εντός συνόρων, της θωράκισης της διοικητικής μας κουλτούρας και της διαμόρφωσης της εσωτερικής μας οργάνωσης, θεωρήσαμε ότι είναι ο καταλληλότερος ηγέτης για τη φάση που μπαίνει η εταιρεία μας: αυτή της κλιμάκωσης σε ένα μεγάλο οργανισμό με κοινό όραμα να γίνουμε το παγκόσμιο πρότυπο στον τρόπο που συνεργάζονται έμποροι και προμηθευτές μέσω των δεδομένων».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι η πρώτη μείωση που καταγράφεται από το 2019, σύμφωνα με την Convert Group






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals