Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Convert Group: O Ανδρέας Πετρόπουλος αναλαμβάνει τη θέση του CEO

6/6/2022 3:41:29 πμ
Και ο Παναγιώτης Γκεζερλής του Προέδρου της εταιρείας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Convert Group ανακοίνωσε ότι ο Παναγιώτης Γκεζερλής, ιδρυτής και πρώην Chief Executive Officer, θα αναλάβει τη θέση του Προέδρου συνεχίζοντας την πλήρη απασχόλησή του στην εταιρεία.

Aπό την 1η Ιουνίου 2022, τη θέση του Chief Executive Officer της Convert Group έχει αναλάβει ο Ανδρέας Πετρόπουλος, ο οποίος κατείχε ήδη το ρόλο του Chief Revenue Officer της εταιρείας.

Η Έλενα Χαϊλαζοπούλου συνεχίζει τα καθήκοντα της Chief Product Officer και διατηρεί το ρόλο της Deputy CEO της Convert Group.

Ο Ανδρέας Πετρόπουλος επιλέχθηκε τόσο από τους δύο ιδιοκτήτες της εταιρείας Παναγιώτη Γκεζερλή και Έλενα Χαϊλαζοπούλου αλλά και με την πλήρη υποστήριξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Convert Group.

Οι Παναγιώτης Γκεζερλής και Έλενα Χαϊλαζοπούλου, δήλωσαν σχετικά: «Έχουμε σημειώσει αξιοσημείωτη πρόοδο στους εταιρικούς μας στόχους και αναμφίβολα θα συνεχίσουμε να το κάνουμε με την πολύτιμη βοήθεια του Ανδρέα. Αξιολογώντας το τι κατάφερε μέσα σε 1,5 χρόνο στην Convert Group στην ανάπτυξη των πωλήσεων εκτός και εντός συνόρων, της θωράκισης της διοικητικής μας κουλτούρας και της διαμόρφωσης της εσωτερικής μας οργάνωσης, θεωρήσαμε ότι είναι ο καταλληλότερος ηγέτης για τη φάση που μπαίνει η εταιρεία μας: αυτή της κλιμάκωσης σε ένα μεγάλο οργανισμό με κοινό όραμα να γίνουμε το παγκόσμιο πρότυπο στον τρόπο που συνεργάζονται έμποροι και προμηθευτές μέσω των δεδομένων».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνει η Convert Group
Πέτυχε οργανική ανάπτυξη σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές όπου δραστηριοποιείται και σε όλες τις κύριες κατηγορίες προϊόντων


Σχετικά άρθρα

Amgen: Εισάγει την τεχνητή νοημοσύνη στην παραγωγή φαρμάκων
Επεκτείνοντας τη συμφωνία της με την Amazon
Διπλή βράβευση για τη ΜΕΓΑ στα Circular Economy Awards 2023
Διακρίθηκαν οι πρακτικές της για την κυκλική οικονομία
Τα πιο κερδοφόρα φάρμακα το 3ο τρίμηνο του 2023
Και οι δύο εταιρείες που σημείωσαν σημαντικές μειώσεις στις πωλήσεις τους