Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Chiesi και Affibody αναπτύσσουν νέες καινοτόμες θεραπείες για τις αναπνευστικές παθήσεις

27/3/2023 8:39:32 μμ
Θα στηρίζονται σε νέα μόρια για ασθένειες με μεγάλες ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι δύο φαρμακευτικές εταιρείες Chiesi και Affibody ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας και παροχής άδειας για την ανάπτυξη και εμπορική διάθεση καινοτόμων θεραπειών για ασθένειες του αναπνευστικού, χρησιμοποιώντας την ιδιόκτητη τεχνολογία της Affibody. Η Chiesi θα χρηματοδοτήσει όλη την έρευνα, την ανάπτυξη και την επακόλουθη εμπορική διάθεση σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τη στρατηγική και τη δέσμευσή της να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας σε άτομα που ζουν με ασθένειες του αναπνευστικού, δρώντας πέρα από τις θεραπείες και εστιάζοντας στην εμπειρία του ασθενούς. Η Affibody διατήρησε την επιλογή της συν-προώθησης στην περιοχή της Σκανδιναβίας.

«Η Chiesi είναι αφοσιωμένη στην έρευνα, στην ανακάλυψη και στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων θεραπειών στον τομέα των ασθενειών του αναπνευστικού που αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τον οργανισμό μας. Η συνεργασία μας με την Affibody εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο Ε&Α μας με νέες μεθόδους και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε νέες θεραπείες για άτομα με ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες βάσει αυτής της συνεργασίας», σχολίασε ο Thomas Eichholtz, Επικεφαλής Global Ε&Α στον Όμιλο Chiesi.

Το μικρό μέγεθος των μορίων της Affibody σε συνδυασμό με την ισχύ τους, οδηγούν στις μοναδικές ιδιότητες που διερευνώνται στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, όπως είναι η ευρεία κατανομή και η παρατεταμένη έκθεση στους πνεύμονες, όπως φαίνεται σε προκλινικά μοντέλα. «Αυτή η συνεργασία με την Chiesi επιταχύνει τη στρατηγική ανάπτυξη της Affibody και ενισχύει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της τεχνολογίας μας», δήλωσε ο David Bejker, Διευθύνων Σύμβουλος της Affibody.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του εταιρικού προγράμματος «We Act-Day»
Κατακτώντας τρία βραβεία, δύο χρυσά και ένα ασημένιο


Σχετικά άρθρα

Novartis: Οι μέτοχοι ενέκριναν την πλήρη απόσχιση της Sandoz
Αναμένεται στις αρχές του Οκτωβρίου
Bristol Myers Squibb: Αναδεικνύεται ως ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα εργασίας στην Ευρώπη
Έλληνες, Ιταλοί και Ιρλανδοί εργαζόμενοι έδωσαν τα υψηλότερα σκορ
Το Hansaplast στηρίζει τη βιώσιμη προστασία των πληγών
Με τα καινοτόμα, sustainable επιθέματα, Green & Protect