Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Chiesi και Affibody αναπτύσσουν νέες καινοτόμες θεραπείες για τις αναπνευστικές παθήσεις

27/3/2023 8:39:32 μμ
Θα στηρίζονται σε νέα μόρια για ασθένειες με μεγάλες ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Οι δύο φαρμακευτικές εταιρείες Chiesi και Affibody ανακοίνωσαν ότι υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας και παροχής άδειας για την ανάπτυξη και εμπορική διάθεση καινοτόμων θεραπειών για ασθένειες του αναπνευστικού, χρησιμοποιώντας την ιδιόκτητη τεχνολογία της Affibody. Η Chiesi θα χρηματοδοτήσει όλη την έρευνα, την ανάπτυξη και την επακόλουθη εμπορική διάθεση σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με τη στρατηγική και τη δέσμευσή της να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας σε άτομα που ζουν με ασθένειες του αναπνευστικού, δρώντας πέρα από τις θεραπείες και εστιάζοντας στην εμπειρία του ασθενούς. Η Affibody διατήρησε την επιλογή της συν-προώθησης στην περιοχή της Σκανδιναβίας.

«Η Chiesi είναι αφοσιωμένη στην έρευνα, στην ανακάλυψη και στην ανάπτυξη νέων καινοτόμων θεραπειών στον τομέα των ασθενειών του αναπνευστικού που αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τον οργανισμό μας. Η συνεργασία μας με την Affibody εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο Ε&Α μας με νέες μεθόδους και ανυπομονούμε να αναπτύξουμε νέες θεραπείες για άτομα με ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες βάσει αυτής της συνεργασίας», σχολίασε ο Thomas Eichholtz, Επικεφαλής Global Ε&Α στον Όμιλο Chiesi.

Το μικρό μέγεθος των μορίων της Affibody σε συνδυασμό με την ισχύ τους, οδηγούν στις μοναδικές ιδιότητες που διερευνώνται στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, όπως είναι η ευρεία κατανομή και η παρατεταμένη έκθεση στους πνεύμονες, όπως φαίνεται σε προκλινικά μοντέλα. «Αυτή η συνεργασία με την Chiesi επιταχύνει τη στρατηγική ανάπτυξη της Affibody και ενισχύει περαιτέρω την ανταγωνιστικότητα της τεχνολογίας μας», δήλωσε ο David Bejker, Διευθύνων Σύμβουλος της Affibody.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Συμβάλλουν στην πρόληψη, στη διαχείριση ακόμα και στη θεραπεία






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος