Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Chiesi Hellas: Στηρίζει τις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας

12/10/2021 4:03:32 μμ
Mε αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού που έχει θεσπίσει η εταιρεία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Chiesi Hellas, σε συνεργασία με το Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού και με τη στήριξη των εργαζομένων της, θέλησε να δώσει «χρώμα» στο μαύρο τοπίο που άφησαν οι φωτιές του καλοκαιριού στην πολύπαθη Βόρεια Εύβοια, αναλαμβάνοντας το βάψιμο των δύο παιδικών χαρών, της Αιδηψού και του Νεοχωρίου. Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, που έχει θεσπίσει η εταιρεία.

 Η ομάδα της Chiesi Hellas με πάνω από 50 εθελοντές/εργαζομένους, προμηθεύτηκε γάντια, μπογιές, πινέλα και με την καθοδήγηση των ανθρώπων του δήμου και με σεβασμό στην τοπική κοινωνία, έβαψαν τα κάγκελα και τον περιβάλλοντα χώρο των παιδικών χαρών, έτσι ώστε οι «μικροί» κάτοικοι της περιοχής να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους σε ένα όμορφο, ευχάριστο και πολύχρωμο περιβάλλον.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Chiesi Hellas δήλωσε: «Οι άνθρωποι της Chiesi Hellas διαθέτουν φέτος την "ημέρα κοινωνικής προσφοράς" στη Βόρεια Εύβοια, κάνοντας πράξη την υπόσχεσή μας για τη συμμετοχή μας σε ενέργειες που θα αναβαθμίσουν την πυρόπληκτη περιοχή. Η ενέργειά μας αυτή, έρχεται σαν έμπρακτη απόδειξη της προ μηνός βράβευσης της Chiesi Hellas στο θεσμό Prix Galien, ως αξιοθαύμαστη εταιρεία που ενεργεί για το όφελος της κοινωνίας και του περιβάλλοντος».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμορροφιλίας
Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών






Σχετικά άρθρα

Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία ατμομηχανή επενδύσεων και καινοτομίας
Αναδείχθηκε σε συζήτηση κατά τη διάρκεια του 9ου Delphi Economic Forum
ΠΡΟΣΥΦΛΑ: Δωρεά σε σχολικές μονάδες της Θεσσαλίας σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ
Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας
Supplement Awards 2024
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events