Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Chiesi Hellas: Σημαντικές διακρίσεις στα Diversity & Inclusion Awards 2023

25/7/2023 1:12:08 πμ
Κατακτώντας τρία βραβεία, δύο χρυσά και ένα ασημένιο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με τρεις διακρίσεις στα Diversity & Inclusion Awards 2023 η Chiesi Hellas επιβεβαιώνει την προσήλωσή της στο σεβασμό της μοναδικότητας κάθε εργαζομένου και στην καλλιέργεια ενός εργασιακού περιβάλλοντος συνεργασίας, που ενσωματώνει όλους, χωρίς αποκλεισμούς. 

Ειδικότερα, μέλη της Επιτροπής Διαφορετικότητας, Ισότητας και Μη Αποκλεισμού της Chiesi Hellas, που δημιουργήθηκε το 2020, παρέλαβαν τα χρυσά βραβεία στις κατηγορίες "Best empowerment journey for her growth (Coaching & Mentoring)” και ”Optimum team bonding experience & culture”. Η εταιρεία έλαβε υψηλή αξιολόγηση για τα προγράμματα που σχεδιάζει και εφαρμόζει σχετικά με τη γυναικεία ενδυνάμωση καθώς και για δράσεις που υλοποιεί για τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των εργαζομένων και την ενίσχυση της δικτύωσής τους.

Η Head of Human Resources & Administrative Affairs της Chiesi Hellas, Αλεξάνδρα Βέτσικα, δήλωσε: «Βασικές αξίες της εταιρείας μας, που έχει επαναπιστοποιηθεί ως Β Corp, είναι να ενεργούμε ως δύναμη για το συλλογικό καλό και να αγκαλιάζουμε όλους χωρίς αποκλεισμούς, δίνοντας έμφαση στην προσβασιμότητα όλων σε ευκαιρίες και ιδιαίτερα στους ευάλωτους ή υποεκπροσωπούμενους πληθυσμούς. Στο πλαίσιο αυτό, εφαρμόζουμε μια σειρά προγραμμάτων για τη Διαφορετικότητα, Δικαιοσύνη & Ενσωμάτωση, όπως τα "Coaching Hub”, "Chiesi Affinity Network” και "Gender Pay Equity”, ενώ αναγνωριστήκαμε το 2023 ως Best Workplace for Women και Top Employer! Για όλους εμάς στην Chiesi είναι τιμή και υποχρέωση να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε ένα περιβάλλον, όπου ο καθένας μας μπορεί να εκφράσει τον αυθεντικό, καλύτερό του εαυτό!».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events
Με ενεργά συστατικά υψηλής δερματολογικής αξιολόγησης και δράσης κατά των κηλίδων






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη