Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Chiesi Hellas διακρίθηκε για τις βιώσιμες υποδομές της

30/6/2022 12:57:06 πμ
Η πρωτοβουλία Better Building βραβεύτηκε στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Chiesi Hellas, για τρίτη συνεχή χρονιά, διακρίθηκε στα βραβεία «Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2022», που διοργανώνονται από το QualityNet Foundation, για την πρωτοβουλία Better Building στη θεματική ενότητα «Περιβάλλον» (Βιώσιμη Δόμηση και Κτήρια). 

Η πρωτοβουλία αυτή συνδέεται με τον 11ο Παγκόσμιο Στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) που έχει θέσει ο ΟΗΕ «Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες». Πρόκειται για σημαντική διάκριση δεδομένου του υψηλού αριθμού συμμετοχών (περισσότερες από 300 πρωτοβουλίες) και της συμμετοχής περισσότερων από 16.000 πολιτών στην ψηφοφορία ανάδειξης των νικητών.

Το βραβείο παρέλαβε ο Παναγιώτης Ζαφειρέλλης, Procurement Officer της Chiesi Hellas, ο οποίος δήλωσε: «Στόχος του προγράμματος Better Building είναι ένα καινοτόμο, βιώσιμο και φιλικό "σπίτι", γιατί ο χώρος εργασίας είναι το δεύτερο σπίτι για όλους τους εργαζομένους. Για την επίτευξή του, έχουμε καταρτίσει και υλοποιούμε ένα σχέδιο δράσης για τη διαχείριση της ενέργειας, του νερού και των απορριμμάτων καθώς και για την πράσινη μετακίνηση».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας






Σχετικά άρθρα

KALTEQ: Συνεργασία με την Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας
Για τη διάθεση των ορθοπεδικών υλικών της DePuy Synthes
Η συνεργασία της Bayer Ελλάς με τη We4all συνεχίζεται με στόχο ένα βιώσιμο μέλλον
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα