Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


CeraVe: Εκπαιδεύει τους φαρμακοποιούς στη φροντίδα του δέρματος των διαβητικών

11/12/2023 11:47:57 μμ
Στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας της υπό την αιγίδα της ΕΔΑΕ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Για πρώτη φορά, η CeraVe στέκεται δίπλα στους ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη, λανσάροντας νέα επικοινωνιακή εκστρατεία με τίτλο: «Φροντίζοντας το δέρμα των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη» υπό την αιγίδα της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρεία). Σκοπός της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τις δερματικές εκδηλώσεις που μπορεί να παρουσιάσει ένας ασθενής καθώς και τα οφέλη που μπορεί να δοθούν μέσω ενός απλού καθημερινού πρωτόκολλου περιποίησης από τη CeraVe. 


To 360° πλάνο επικοινωνίας θα πλαισιωθεί με ενεργοποιήσεις στα media, τόσο online όσο και offline, με εκπαίδευση φαρμακοποιών, με παρουσία στα σημεία πώλησης και στα ιατρεία αλλά και άλλες CRM ενέργειες.

Νέα κλινική μελέτη σε 19 χώρες του κόσμου

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, η CeraVe δημοσιεύει και τα αποτελέσματα μιας νέας κλινικής μελέτης κοορτής σε ασθενείς με ξηροδερμία λόγω Σακχαρώδους Διαβήτη. Στην έρευνα συμμετείχαν συνολικά 528 άτομα από 19 χώρες του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας αποδείχθηκε ότι με τη χρήση του καθημερινού πρωτοκόλλου CeraVe, δηλαδή με CeraVe Hydrating Cleanser και CeraVe Moisturising Cream, το 98% των ασθενών είδε βελτίωση στα συμπτώματα της ξηροδερμίας, που οφειλόταν στον Σακχαρώδη Διαβήτη. 


Σύμφωνα με την εταιρεία, οι δερματικές παθήσεις που σχετίζονται με τον Σακχαρώδη Διαβήτη μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη φροντίδα από τη CeraVe, το brand που έχει ταυτιστεί με την αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management
Στοχεύουν στο γονιδίωμα σύμφωνα με τον καθηγητή Χ. Βλαχόπουλο






Σχετικά άρθρα

Lavipharm: Ολοκληρώνεται η νέα γραμμή παραγωγής διαδερμικών συστημάτων
Μια κατηγορία προϊόντων με αυξημένη ζήτηση
Πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης ο Γ.Κ. Κιοσές
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ.
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί