Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Caudalie: Σημαντική διάκριση για την πράσινη πολιτική της

17/10/2022 8:02:00 μμ
Έλαβε το GOLD βραβείο στα Best in Pharmacy Awards 2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η πρωτοπόρος εταιρεία στα φυσικά καλλυντικά Caudalie έλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερη Πράσινη Πολιτική» των Best in Pharmacy Awards 2022 για την αντιγηραντική σειρά Premier Cru με τις επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες. Το «παρών» στην Τελετή Απονομής έδωσε ο Γιάννης Λιώρης, Country Manager Greece & Cyprus της Caudalie, ο οποίος δήλωσε σχετικά με τη διάκριση:
«Η Caudalie, από το 1993 που ιδρύθηκε, παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της: τη δημιουργία αποτελεσματικών προϊόντων από φυσικά συστατικά, που συνδυάζουν την καινοτομία με τον σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον & στον άνθρωπο.

Έτσι, όπως αποδεικνύει και η πορεία του brand, για την Caudalie αποτελεί βασική προτεραιότητα να δημιουργεί προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των καταναλωτών, ακολουθώντας πρακτικές που αφήνουν το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στον πλανήτη. Το brand εξελίσσεται διαρκώς, είτε με νέα οικολογικά λανσαρίσματα είτε βελτιώνοντας τα αγαπημένα, hero προϊόντα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση για τις πιο φυσικές φόρμουλες και τις πιο πρακτικές συσκευασίες, έχοντας στο επίκεντρο την πράσινη, οικολογική της συνείδηση.

Χαιρόμαστε που η πράσινη φιλοσοφία της Caudalie αποτελεί κομμάτι του DNA της και εξαπλώνεται σε κάθε πτυχή της: αξιοποίηση των πρώτων υλών που βρίσκονται στη φύση, επαναχρησιμοποιούμενες συσκευασίες, επιλογή συνεργατών που ακολουθούν ηθικές διαδικασίες απέναντι στο περιβάλλον και διαρκή προσπάθεια για μείωση των πλαστικών, που αποτελούν θεμελιώδη κομμάτια λειτουργίας της Caudalie. Η βράβευση του brand στην κατηγορία Καλύτερη Πράσινη Πολιτική́ αποτελεί την απόδειξη για τη διαρκή της εξέλιξη και "πράσινη" πορεία. Συγκεκριμένα, η αντιγηραντική σειρά Premier Cru, η οποία με τη σύνθεσή της διορθώνει τα 8 σημάδια της γήρανσης, επιτρέπει με τις επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες, την εξοικονόμηση περίπου 3,12 τόνους συσκευασιών διαφόρων υλικών και 18 τόνων γυαλί».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Η υποβολή υποψηφιοτήτων ξεκίνησε με Early Bird Rate έως 15/05
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών