Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Bristol Myers Squibb Ελλάδας: Νέα εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του πνεύμονα

9/11/2022 8:35:07 μμ
Με το μήνυμα «Ζήσε κάθε σου ανάσα!»
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Κάθε Νοέμβριο, στο πλαίσιο του μήνα ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του πνεύμονα, η ιατρική κοινότητα, οι σύλλογοι ασθενών και οι Φορείς Υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο ενώνουν τις δυνάμεις τους για να υπογραμμίσουν την αξία της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης της πιο συχνής και θανατηφόρου μορφής καρκίνου. 

Συμμετέχοντας ενεργά στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης των Ελλήνων πολιτών, η βιοφαρμακευτική εταιρεία BMS Ελλάδας εγκαινιάζει την Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα «Ζήσε κάθε σου ανάσα!». Η εταιρεία έχει προγραμματίσει ενημερωτικές εκδηλώσεις για το κοινό, ποικίλες δραστηριότητες και διάδοση των μηνυμάτων μέσω της ιστοσελίδας www.zisekathesouanasa.gr.

Με αφορμή την έναρξη της καμπάνιας, η Ζέφη Βλαχοπιώτη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Bristol Myers Squibb Ελλάδας, δήλωσε: «Μέσα από την Εκστρατεία Ζήσε κάθε σου ανάσα! επιδιώκουμε να γίνει συνείδηση σε όλους μας ότι μέσω των τακτικών προληπτικών εξετάσεων και της έγκαιρης θεραπευτικής παρέμβασης, ο καρκίνος του πνεύμονα μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικότερα. Είμαστε υπερήφανοι που οι καινοτόμες θεραπείες της BMS έχουν συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά δεν παραβλέπουμε ότι η πρόληψη παραμένει ο ακρογωνιαίος λίθος της δημιουργίας ενός κόσμου χωρίς καρκίνο. Ως εκ τούτου, η δέσμευσή μας για την υλοποίηση πρωτοβουλιών ενημέρωσης του κοινού παραμένει ισχυρή».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μεταφέρει το μήνυμα: «Όλοι έχουμε Πνευμόνια! Πνευμονολόγο;»
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο






Σχετικά άρθρα

MERCK: Παρουσίασε νέα θετικά δεδομένα για τα δισκία κλαδριβίνης
Για τους ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση
Ένα καινοτόμο φάρμακο για το κοινωνικό άγχος βρίσκεται σε κλινικές μελέτες
Είναι ρινικό σπρέι με ταχεία δράση που λαμβάνεται "on demand"
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Εμβολιασμού 2024
«Τα εμβόλια είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα της ανθρωπότητας»
Υπ. Υγείας: Συστάσεις για την προστασία των πολιτών από την αφρικανική σκόνη
Αποφεύγεται η σωματική άσκηση σε εξωτερικούς χώρους