Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Bristol Myers Squibb Ελλάδας: Λαμβάνει την Πιστοποίηση Great Place To Work 2023-2024

5/12/2023 11:17:50 μμ
Συνεχίζοντας μια πορεία αλλεπάλληλων διακρίσεων ως κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μία ακόμη αναγνώριση έλαβε η Bristol Myers Squibb (BMS) Ελλάδας με την Πιστοποίηση Great Place To Work για το διάστημα Νοέμβριος 2023 - Νοέμβριος 2024, συνεχίζοντας μια πορεία αλλεπάλληλων διακρίσεων ως κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον. 


Υπενθυμίζεται ότι το 2023 η εταιρεία αναγνωρίστηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά ως εξαιρετικός εργοδότης στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στη λίστα Best Workplaces Hellas, λίγες μόλις εβδομάδες μετά την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην παράλληλη αξιολόγηση Great Place to Work for Women.


Η πιστοποίηση Great Place To Work 2023-2024 αποδόθηκε κατόπιν αξιολόγησης της BMS Ελλάδας ως προς τις διαδικασίες διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και του τρόπου με τον οποίο αυτές αντανακλώνται στην ικανοποίηση και τη δέσμευση των εργαζομένων, αλλά και την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας ως προς την προσέλκυση ταλέντων. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι ένα εντυπωσιακό ποσοστό 96% των ανθρώπων της BMS Ελλάδας, τη χαρακτηρίζουν ως ιδανικό χώρο εργασίας. 


Όπως αναφέρει η Γενική Διευθύντρια της Bristol Myers Squibb Ελλάδας Ελισάβετ Προδρόμου, «η Πιστοποίηση Great Place To Work 2023-2024 βεβαιώνει ότι έχουμε καταφέρει να εδραιώσουμε τη θέση μας μεταξύ των κορυφαίων εργοδοτών για την Ελλάδα. Είναι μια διάκριση που μας προσφέρει μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, διότι συνιστά το αποτέλεσμα της στρατηγικής επικέντρωσης της εταιρείας μας στο ανθρώπινο δυναμικό μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για τον ένα χρόνο μετά το εγκληματικό δυστύχημα των Τεμπών
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference


Σχετικά άρθρα

Αδ. Γεωργιάδης: Στόχος μας η Ελλάδα να γίνει εξαγωγική χώρα για τη φαρμακευτική κάνναβη
Δηλώσεις με αφορμή την εκδήλωση της Lavipharm για την κυκλοφορία του πρώτου ελληνικού συνταγογραφούμενου σκευάσματος φαρμακευτικής κάνναβης
Allergan Aesthetics: Νέο εταιρικό website www.allerganaesthetics.gr
Αναδεικνύει τη φιλοσοφία της, συνώνυμη με την επιστημονική έρευνα και την καινοτομία
Εργασία με νόημα: «Ψυχολογικό εισόδημα» για το Ανθρώπινο Δυναμικό
Από τον συγγραφέα και expert Οργανωσιακής Ψυχολογίας Dr Nico Rose στην κεντρική σκηνή του Future of Work Conference
RAFARM: 50 χρόνια πρωτοπορίας, εξέλιξης και συνεισφοράς
Η εταιρεία καθιερώνει την ετήσια Δωρεά Ν. Ρασσιάς