Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Bristol Myers Squibb, ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ και ΕΚΠΑ στηρίζουν τους πληγέντες στη Θεσσαλία

2/10/2023 2:36:13 πμ
Στο πλευρό τους και ο ΣΥ.ΦΑ. Φ.Σ. Δυτικής Μακεδονίας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φαρμακοβιομηχανία BMS απέστειλε είδη πρώτης ανάγκης στους πληγέντες της Θεσσαλίας, ενώ παράλληλα ο ανεξάρτητος φιλανθρωπικός οργανισμός Bristol Myers Squibb Foundation προχώρησε με τη σειρά του σε οικονομική ενίσχυση με δωρεά ποσού ύψους 25.000 δολαρίων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με σκοπό την υποστήριξη του ανθρωπιστικού έργου του στην περιοχή. Η Ελισσάβετ Προδρόμου, Γενική Διευθύντρια της BMS Ελλάδας σημείωσε: «Στην Bristol Myers Squibb εργαζόμαστε με σκοπό τη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής σε όλα τα επίπεδα και κατανοούμε απόλυτα την ευθύνη που μας αναλογεί για την ανακούφιση των ανθρώπων που βρίσκονται σε δυσμένεια, αλλά και για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας. Παρακολουθώντας συγκλονισμένοι αυτήν την άνευ προηγουμένου για τα ελληνικά δεδομένα καταστροφή, κινηθήκαμε άμεσα και μεθοδευμένα για να συνδράμουμε, μέσω του Bristol Myers Squibb Foundation, αλλά και των ανθρώπων μας σε τοπικό επίπεδο, στην προσπάθεια αποκατάστασης των πληγμάτων».

Κατέφθασε στη Λάρισα η βοήθεια που προφέρει ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Ειδικά ναυλωμένο φορτηγό μετέφερε από την Αθήνα 9 παλέτες με είδη καθαρισμού και ατομικής υγιεινής, τα οποία παραδόθηκαν στην περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε να διανεμηθούν στους πληγέντες. «Ο Ευάγγελος Σπανός μας δίδαξε την προσφορά προς τον συνάνθρωπο, μας έμαθε πως το να προσφέρεις είναι ευτυχία. Συνεχίζουμε τα βήματα του Ιδρυτή μας, στο δρόμο της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης. Στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη και όσους μεριμνούν για εκείνους που έχουν ανάγκη. 


Σήμερα στεκόμαστε στο πλευρό των πληγέντων συμπολιτών μας στη Θεσσαλία, συμβάλλοντας με όση δύναμη έχουμε στην ανακούφισή τους», δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, Γιώργος Ευ. Σπανός. Επιπλέον, η πρώτη αποστολή 7 τόνων ανθρωπιστικής βοήθειας από το ΕΚΠΑ για τους πλημμυροπαθείς στη Θεσσαλία βρίσκεται ήδη καθΆ οδόν με την ανταπόκριση των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας να είναι συγκινητική ενώ θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Στο πλευρό των πληγέντων και οι φαρμακοποιοί

Την ίδια στιγμή και ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Φαρμακευτικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην υποστήριξη των πλημμυροπαθών, αποστέλλοντας είδη ατομικής προστασίας. «Η ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια και αλληλεγγύη είναι μεγαλύτερη από ποτέ» σημειώνει η διοίκηση του Συνεταιρισμού και προσθέτει: «είναι πράξεις που διαμορφώνουν μια καλύτερη κοινωνία για όλους μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με τα πρόσφατα δεδομένα της Διεθνούς Φαρμακευτικής Ομοσπονδίας (FIP)






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη