Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Βράβευση της DEMO στα Circle the Med Forum Awards

29/11/2022 4:04:10 πμ
Διακρίθηκε στην κατηγορία Green Growth στο θεσμό του Ινστιτούτου Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φαρμακοβιομηχανία DEMO διακρίθηκε στη διοργάνωση του Circle the Med Forum 2022, αποσπώντας βραβείο στην κατηγορία Green Growth, για τις εταιρικές της πρωτοβουλίες με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και την προστασία του περιβάλλοντος. 

Τα Circle the Med Forum Awards είναι θεσμός της ομώνυμης διοργάνωσης που υλοποιείται για τρίτη χρονιά από το Ινστιτούτο Κυκλικής Οικονομίας και Κλιματικής Αλλαγής του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) στην Αθήνα και επιβραβεύει επιχειρήσεις που έχουν αναπτύξει, σχεδιάσει ή/και εφαρμόσει θετικές δράσεις και καλές πρακτικές που εντάσσονται στο πλαίσιο της Κυκλικής Οικονομίας. 

«Βασική μας δέσμευση είναι να λειτουργούμε υπεύθυνα προς το περιβάλλον και να διεξάγουμε τις δραστηριότητές μας με τρόπο που περιορίζει τον περιβαλλοντικό μας αντίκτυπο
Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάζουμε, υλοποιούμε και αξιολογούμε κάθε στάδιο των επιχειρησιακών μας διαδικασιών, ετησίως. Η συγκεκριμένη διάκριση αποτελεί αναγνώριση και έμπρακτη επιβεβαίωση της κοινωνικά υπεύθυνης λειτουργίας μας», δήλωσε ο Αριστοτέλης Λυμπερόπουλος, Director of Industrial Development της DEMO.

H DEMO είναι μία από τις πρώτες φαρμακοβιομηχανίες στην Ελλάδα που εφάρμοσε και πιστοποιήθηκε με το Διεθνές Πρότυπο ISO 14001, το οποίο αναγνωρίζει τις ενέργειες υπεύθυνων επιχειρήσεων στη διαχείριση και τον έλεγχο του περιβάλλοντος. Συνεπής στις ορισμένες προδιαγραφές του εφαρμοσμένου Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, η DEMO αναπτύσσεται με βιώσιμο τρόπο, καθώς διαχειρίζεται το κλιματικό της αποτύπωμα και υλοποιεί σειρά παρεμβάσεων για την αποδοτικότερη κατανάλωση ενέργειας.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
18/4/2024 2:42:20 πμSupplement Awards 2024
Διοργανώνονται για 4η συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS events






Σχετικά άρθρα

Ο Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ βρίσκεται δίπλα στην εκπαίδευση και των μαθητών!
Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
FAMAR: Μεγάλες επενδύσεις στο Κέντρο Διανομής στη Θήβα
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization
Κώστας Παπαγιάννης: Οι φαρμακευτικές εταιρείες οφείλουν να μετασχηματιστούν ενόψει των μελλοντικών προκλήσεων
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία
Ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης στην 1η Έκθεση Logistics and Transports
Παρουσιάστηκαν οι νέες τεχνολογίες που αξιοποιεί ο Όμιλος