Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Βραβείο Φήμης στον φαρμακευτικό κλάδο για τη ΒΙΑΝΕΞ

9/1/2024 8:46:35 μμ
Η διαρκής προσπάθεια για ποιότητα και προσφορά αναγνωρίζεται από το ευρύ κοινό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μια σημαντική διάκριση έκλεισε το 2023 για τη ΒΙΑΝΕΞ, η οποία βραβεύθηκε ως η φαρμακευτική εταιρεία με την Καλύτερη Φήμη στο ελληνικό κοινό. Η απονομή, που έλαβε χώρα στις 19 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της Ημερίδας Reputation Pharma 2023, ήρθε ως αποτέλεσμα των ευρημάτων της πανελλαδικής έρευνας «Η εικόνα των φαρμακευτικών εταιρειών μέσα από τα μάτια των πολιτών», την οποία πραγματοποίησε η MRB. 


Η ΒΙΑΝΕΞ συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό φήμης ανάμεσα στις εν Ελλάδι φαρμακοβιομηχανίες (εγχώριες και πολυεθνικές), γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά ότι η διαρκής προσπάθεια της εταιρείας για ποιότητα και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αναγνωρίζεται από το ευρύ κοινό.


«Συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε ο Ιδρυτής της Παύλος Γιαννακόπουλος, η ΒΙΑΝΕΞ παραμένει σήμερα στην πρωτοπορία της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας» δήλωσε με αφορμή τη βράβευση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επισημαίνοντας ότι: «Σε ένα ιδιαίτερα σύνθετο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, η ΒΙΑΝΕΞ επιβραβεύεται καθημερινά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών υγείας και της ελληνικής κοινωνίας. Αυτήν την εμπιστοσύνη εξακολουθούμε να τιμάμε σε κάθε μας βήμα. Η ανοδική πορεία της εταιρείας δεν είναι για εμάς απλώς μια οικονομική καταγραφή, αλλά συναρτάται άμεσα με την ευθύνη, την ακεραιότητα και την προσφορά, αξίες που διαπνέουν το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Η ψήφισή του συζητείται στο Άτυπο Συμβούλιο Υπουργών Υγείας






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών