Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Βραβείο Φήμης στον φαρμακευτικό κλάδο για τη ΒΙΑΝΕΞ

9/1/2024 8:46:35 μμ
Η διαρκής προσπάθεια για ποιότητα και προσφορά αναγνωρίζεται από το ευρύ κοινό
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Με μια σημαντική διάκριση έκλεισε το 2023 για τη ΒΙΑΝΕΞ, η οποία βραβεύθηκε ως η φαρμακευτική εταιρεία με την Καλύτερη Φήμη στο ελληνικό κοινό. Η απονομή, που έλαβε χώρα στις 19 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της Ημερίδας Reputation Pharma 2023, ήρθε ως αποτέλεσμα των ευρημάτων της πανελλαδικής έρευνας «Η εικόνα των φαρμακευτικών εταιρειών μέσα από τα μάτια των πολιτών», την οποία πραγματοποίησε η MRB. 


Η ΒΙΑΝΕΞ συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό φήμης ανάμεσα στις εν Ελλάδι φαρμακοβιομηχανίες (εγχώριες και πολυεθνικές), γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει για μία ακόμη φορά ότι η διαρκής προσπάθεια της εταιρείας για ποιότητα και προσφορά στο κοινωνικό σύνολο αναγνωρίζεται από το ευρύ κοινό.


«Συνεχίζοντας στον δρόμο που χάραξε ο Ιδρυτής της Παύλος Γιαννακόπουλος, η ΒΙΑΝΕΞ παραμένει σήμερα στην πρωτοπορία της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας» δήλωσε με αφορμή τη βράβευση ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ Δημήτρης Γιαννακόπουλος, επισημαίνοντας ότι: «Σε ένα ιδιαίτερα σύνθετο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον, η ΒΙΑΝΕΞ επιβραβεύεται καθημερινά κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών υγείας και της ελληνικής κοινωνίας. Αυτήν την εμπιστοσύνη εξακολουθούμε να τιμάμε σε κάθε μας βήμα. Η ανοδική πορεία της εταιρείας δεν είναι για εμάς απλώς μια οικονομική καταγραφή, αλλά συναρτάται άμεσα με την ευθύνη, την ακεραιότητα και την προσφορά, αξίες που διαπνέουν το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα από το ΕΑΠ


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης