Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Boγιατζόγλου Systems

20/11/2007
To φαρμακείο του μέλλοντος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Το φαρµακείο του µέλλοντος

Το φαρµακείο του Ιωάννη Τριανταφύλλου, στην Αθήνα (Ακαδηµίας 20), ολοκλήρωσε το Σεπτέµβριο η Βογιατζόγλου Systems Α.Ε.
Η εταιρεία σχεδίασε εξολοκλήρου τον εσωτερικό χώρο του φαρµακείου, από την επίπλωση µέχρι και την οροφή, για την κατασκευή των οποίων συνεργάστηκε µε τον εργολάβο του κυρίου Τριανταφύλλου.
Πρόκειται για ένα µοντέρνο φαρµακείο, επιφάνειας 130 τ.µ., το οποίο σχεδιάστηκε µε το σκεπτικό να διαφοροποιηθεί από οποιοδήποτε άλλο και να αποτελέσει πρότυπο φαρµακείο του µέλλοντος!
Τα περισσότερα έπιπλα είναι ειδικές κατασκευές, σχεδιασµένες για να καλύπτουν αφενός την αισθητική και τις απαιτήσεις του πελάτη και αφετέρου τις ιδιαιτερότητες προώθησης τόσο των φαρµακευτικών όσο και των παραφαρµακευτικών προϊόντων.
Ο λιτός εξοπλισµός, τα ουδέτερα χρώµατα, οι ειδικές κατασκευές (πάγκος εργασίας, προθήκες, φωτιζόµενα κουτιά κ.ά.) έχουν επιλεγεί προσεκτικά και έχουν συνδυαστεί αρµονικά, µε αποτέλεσµα o χώρος να διακρίνεται για τη συγκρατηµένη πολυτέλεια, την αίσθηση αφθονίας και την ελευθερία κινήσεων που προσφέρει στους επισκέπτες του. Ακόµη και η βιτρίνα είναι σχεδιασµένη µε την ίδια λογική, επιτρέποντας έτσι στον επισκέπτη να έχει άµεσα µε την πρώτη µατιά µία αµφιθεατρική εικόνα του εσωτερικού του φαρµακείου.Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Σύμφωνα με έκθεση της Global Data
Ιδίως για τις νεότερες γενιές, όπως αποκαλύπτει έρευνα κοινού


Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΠΕΙΦΑΣΥΝ συμμετέχει στο 4ο Συνέδριο Φαρμακοποιών Περιφέρειας Πελοποννήσου
ΠΕΙΦΑΣΥΝ συνέδριο Πελοπόννησος φαρμακοποιός ήρωας
H IMPACT ανανεώνει και εμπλουτίζει τη συνεργασία της με την GENESIS Pharma
Η συνεργασία ενισχύεται με την υπηρεσία B2G EINVOICING