Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


BODY SHAPE / από την Apivita

7/7/2011
Σειρά για τη φυσική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

 

H Apivita παρουσιάζει τη σειρά body shape για τη φυσική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Στη σειρά περιλαμβάνονται φυσικές συνθέσεις έως και 100%, με βάση 13 αγνά αιθέρια έλαια, όπως το αγριοκυπάρισσο, το λεμόνι και το δενδρολίβανο, φυτικά εκχυλίσματα κόκκινου πιπεριού, νεραντζιού, πράσινου τσαγιού, κισσού, φυκιών και πλήθος ακόμη φυσικών δραστικών συστατικών.
Η σειρά περιλαμβάνει το scrub σώματος με πράσινο τσάι και νεράντζι (Λ.Τ.: 13,20€), το λάδι μασάζ σώματος με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι (Λ.Τ.: 23,60€), τον ενισχυμένο ορό με πράσινο τσάι και κόκκινο πιπέρι (Λ.Τ.: 27,70€), την κρέμα αδυνατίσματος με πράσινο τσάι και νεράντζι (Λ.Τ.: 29,80€), τον ορό σύσφιξης στήθους με πράσινο τσάι και φύκια (Λ.Τ.: 24,60€).

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από την Kenvue
Επανορθωτική δράση για καφέ κηλίδες με τη δύναμη των προβιοτικών






Σχετικά άρθρα

OLONEA: Έρχονται νέα λανσαρίσματα σε τομείς αυξημένου ενδιαφέροντος
Στόχος η καινοτομία με ουσία για το σύγχρονο φαρμακείο
Help Pharmaceuticals: Νέα συμπληρώματα διατροφής Anasa-A και Anasa-C
Φυσικά σκευάσματα για την αναπνευστική λειτουργία, με ελληνική υπογραφή
Sidoferon: Η σωστή πρόταση σιδήρου και για τον χειμώνα
Κυκλοφορεί από την Olonea
AVGERINOS: Προτάσεις χριστουγεννιάτικων δώρων με ελληνική υπογραφή
Μοναδικά σετ και προϊόντα για τη γυναίκα, τον άνδρα και το σπίτι