Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


BIOGREEN GEL / από τη Bionat

26/2/2014 2:43:28 μμ
Tζελ για δερματολογικές παθήσεις, με αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, αντιβακτηριακές, ενυδατικές, αντικνησμικές και αντ-ιικές ιδιότητες
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος



Η εταιρεία Bionat παρουσιάζει το Biogreen gel, ένα τζελ για δερματολογικές παθήσεις, το οποίο ενσωματώνει αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές, αντιβακτηριακές, ενυδατικές, αντικνησμικές και αντ-ιικές ιδιότητες.

Ειδικότερα, η πλούσια σύνθεσή του με 6 συστατικά, lapacho (tabebuia avellanedae), εκχύλισμα σπόρων grape-fruit, στερεό εκχύλισμα καλέντουλας, Αloe Vera, MSM και Πρόπολη, προσφέρει 6 διαφορετικές δράσεις. Το Biogreen gel παρέχει ασφάλεια στο φαρμακοποιό, καθώς η ακριβής διάγνωση των αιτιών (μύκητας, ιός, φλεγμονή ή μικρόβιο) όλων των δερματολογικών παθήσεων δια γυμνού οφθαλμού και χωρίς μικροβιολογική εξέταση δεν είναι εφικτή. Το Biogreen gel προστατεύεται με διεθνή διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητά του πιστοποιούνται με πρωτόκολλα από το Πανεπιστήμιο της Παβίας. Είναι κατάλληλο και για μωρά άνω των 6 μηνών.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Κυκλοφορεί από την Kontossi-1935 / Panos Voyatzis S.A.
Φτάνει άμεσα στην εστία του πόνου και της φλεγμονής μυών & αρθρώσεων






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη