Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


ΒΙΑΝΕΞ: Στηρίζει το Aristotle Medical Forum 2022

18/7/2022 11:21:51 μμ
Στόχος να έρθουν ακόμα πιο κοντά αναγνωρισμένοι Έλληνες επιστήμονες από όλο τον κόσμο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η φαρμακοβιομηχανία ΒΙΑΝΕΞ στήριξε δυναμικά το φετινό «Aristotle Medical Forum 2022», το οποίο διοργανώθηκε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στις 15-17 Ιουλίου. 

Η ιδιαίτερη αυτή εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού και Δημόσιας Διπλωματίας του υπ. Εξωτερικών και την Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ, φιλοξένησε ένα πρωτοφανές ιατρικό συνέδριο με τη συμμετοχή διακεκριμένων Ελλήνων ιατρών από όλα τα μέρη του κόσμου. Το Φόρουμ περιλάμβανε τόσο το Aristotle Medical Forum 2022, αλλά και το 1ο Διεθνές Συνέδριο της Ελληνικής Ιατρικής Διασποράς, με στρατηγικό στόχο να φέρει κοντά Έλληνες ιατρούς από όλο τον κόσμο και να θέσει τις βάσεις για καινοτόμες πρωτοβουλίες και διεπιστημονικές συνέργειες.

 Επιπλέον, κατά τη διάρκειά του αναδείχθηκε το εξαιρετικά υψηλό επίπεδο και η τεχνογνωσία των Ελλήνων γιατρών στο εξωτερικό, αλλά και στην Ελλάδα. 

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η εταιρεία μας στηρίζει την εξαιρετική αυτή διοργάνωση που στοχεύει στο να φέρει ακόμα πιο κοντά αναγνωρισμένους Έλληνες επιστήμονες από όλο τον κόσμο, ώστε να δοθεί ακόμα περισσότερη ώθηση στις συνέργειες και τις συνεργασίες για την πρόοδο της επιστήμης και της καινοτομίας στη χώρα μας και συνολικά. Η εταιρεία μας άλλωστε βρίσκεται διαχρονικά δίπλα στην ακαδημαϊκή κοινότητα και στα ελληνικά πανεπιστήμια, αλλά και στην έρευνα και την ανάπτυξη».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Είναι εξίσου σημαντική με την επισιτιστική και ενεργειακή αυτονομία, ανέφεραν στελέχη της εταιρείας
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Novartis Hellas ζητά νέες πρωτοβουλίες που ενισχύουν τον δημόσιο διάλογο για την Υγεία






Σχετικά άρθρα

Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών
Curity Pharma: Ξεκινά την 1η υβριδική θερμοκηπιακή μονάδα για την καλλιέργεια φαρμακευτικής κάνναβης
Η επένδυση των 20 εκατ. ευρώ βρίσκεται στη ΒΙΠΕ Λάρισας σε ιδιόκτητη έκταση 68,000 τ.μ.
Η Gilead Sciences Ελλάς στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας
Υλοποίησε ένα πλέγμα δράσεων για την άμεση ανακούφιση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων που επλήγησαν
«MSD Gives back»
24/4/2024 12:47:30 πμ«MSD Gives back»
Οι εργαζόμενοί της υλοποίησαν 18 εθελοντικές δράσεις σε 6 μεγάλες ελληνικές πόλεις