Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

ΒΙΑΝΕΞ: Στη 2η θέση της κορυφαίας λίστας με τους πιο ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα για το 2024

17/6/2024 1:30:05 πμ
Σύμφωνα με την έρευνα Randstad Employer Brand
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ΒΙΑΝΕΞ κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα σε όλους τους κλάδους στην κατάταξη των πιο ελκυστικών εργοδοτών στην Ελλάδα για το 2024, σύμφωνα με την τελευταία έρευνα Employer Brand που πραγματοποίησε η Randstad.


Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική αναγνώριση για τη ΒΙΑΝΕΞ, καθώς υπογραμμίζει τον ανθρωποκεντρικό τρόπο λειτουργίας της εταιρείας, η οποία φέτος συμπληρώνει 100 χρόνια στον κλάδο του φαρμάκου. Η εταιρεία επενδύει σε ενέργειες που ενισχύουν το employer branding μέσω προγραμμάτων προσέλκυσης εργαζομένων. Υλοποιεί ενέργειες ένταξης νέων εργαζομένων σε όλα τα επίπεδα της δομής της και συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα δημόσια και ιδιωτικά πανεπιστήμια και κολλέγια της χώρας για τον σκοπό αυτό, παρέχοντας ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και δυνατότητες επαγγελματικής ανάπτυξης σε νέους επιστήμονες.


Ο Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, ανέφερε: «Για εμάς, στη ΒΙΑΝΕΞ, οι άνθρωποι παραμένουν στο επίκεντρο και αποτελούν το πολυτιμότερο κεφάλαιό μας. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που για ακόμα μια χρονιά το όραμά μας για ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, αξιοκρατία και φυσικά φροντίδα προς τον άνθρωπο, αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται». 


Η Leigh Ostergard, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Randstad Ελλάδος, σχολίασε: «Παρατηρούμε με χαρά τις ελληνικές εταιρείες να επιτυγχάνουν διακρίσεις σε έναν τόσο σημαντικό τομέα, όπως το employer branding, ειδικά σε ένα περιβάλλον που είναι τόσο εύθραυστο και ανταγωνιστικό. Η ισχυρή εικόνα ενός εργοδότη αποτελεί ανεκτίμητο πλεονέκτημα, το οποίο συμβάλλει σημαντικά στην ικανότητα των εταιρειών να προσελκύουν και να διατηρούν κορυφαία ταλέντα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και στους Top 3 του κλάδου Φαρμάκου, σύμφωνα με τη Randstad
Οι δύο εταιρείες παρουσίασαν τη νέα γραμμή παραγωγής






Σχετικά άρθρα

Καλλυντικά: Στα 104 δισ. ευρώ οι πωλήσεις στην Ευρώπη το 2024
Στην Ελλάδα αντιστοιχούν τα 1,7 δισ. σύμφωνα με έκθεση της Cosmetics Europe
Στρατηγική επέκταση της DEMO στη Γαλλία
Με την ίδρυση της θυγατρικής εταιρείας DEMOGEN FRANCE SAS
Novo Nordisk: Στρατηγική συμφωνία με τη Weight Watchers
Για την πρόσβαση στη σεμαγλουτίδη