Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

ΒΙΑΝΕΞ: Μεγάλη δωρεά για την αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου της Κω

7/3/2022 8:04:52 μμ
Ο Όμιλος προσέφερε μια ισχυρή γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ο Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ δώρισε μια ισχυρή γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου με δυνατότητα αναγόμωσης φιαλών (συμπιεστής οξυγόνου) που αναβαθμίζει σημαντικά τις παροχές υπηρεσιών υγείας του νοσοκομείου της Κω, για την ασφαλή κάλυψη των κλινικών του, αλλά και της πτέρυγας Covid-19 που δημιουργήθηκε λόγω της πανδημίας.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της λειτουργίας της νέας γεννήτριας, ο πρόεδρος Δ.Σ. και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος, ανέφερε πως η Κως αποτελεί ένα διεθνή τουριστικό προορισμό με διαχρονική αξία, προσθέτοντας: «Δεν γινόταν να μείνουμε απαθείς στο αίτημα του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου της Κω, γιΆ αυτό κινηθήκαμε άμεσα, ώστε η γεννήτρια παραγωγής οξυγόνου να φτάσει το συντομότερο δυνατό στον προορισμό της. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε καταφέρει η ΒΙΑΝΕΞ, η μεγαλύτερη ελληνική φαρμακοβιομηχανία, να είναι συνώνυμο της εμπιστοσύνης και της φροντίδας για τον άνθρωπο. Αυτό το οφείλουμε βέβαια στον πατέρα μου και ιδρυτή της ΒΙΑΝΕΞ, Παύλο Γιαννακόπουλο, κι εμείς φροντίζουμε να συνεχίζουμε το πνεύμα προσφοράς του προς την κοινωνία. Ειδικά για τα νησιά του Αιγαίου, είμαστε ιδιαιτέρως ευαισθητοποιημένοι».

Ο υπ. Υγείας, Θ. Πλεύρης δήλωσε: «Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, αφού το Νοσοκομείο της Κω είναι ένα κεντρικό νοσοκομείο για την ευρύτερη περιοχή και εξυπηρετεί και μικρότερους δήμους. Αποτελεί βασικό μας μέλημα να θωρακίζουμε την κοινωνία και τους συμπολίτες μας σε θέματα υγείας και σε αυτό το πλαίσιο στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε πρωτοβουλία που αποσκοπεί στο ευρύτερο κοινό καλό».


Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναδεικνύοντας τον επιστημονικό του ρόλο και τη συμβολή του στη βελτίωση της υγείας
Απονεμήθηκαν και δύο ειδικά βραβεία «αριστίνδην»






Σχετικά άρθρα

Νέα εποχή ΜΑΜ
9/5/2024 10:34:31 μμΝέα εποχή ΜΑΜ
Διαμορφώνοντας ένα βιώσιμο μέλλον
Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους