Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

Best in Pharmacy Awards 2023 για 6η συνεχή χρονιά

14/2/2023 7:28:50 μμ
Μια μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης των πρακτικών μάρκετινγκ και της καινοτομίας στα προϊόντα φαρμακείου
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα Best in Pharmacy Awards 2023 διοργανώνονται για μια ακόμα χρονιά στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events. Στη φετινή διοργάνωση υπάρχουν ανανεωμένες κατηγορίες που σκοπό έχουν να επιβραβεύσουν την ποιότητα και την καινοτομία στα προϊόντα φαρμακείου, τη δημιουργικότητα και τη στρατηγική που αφορά τις μάρκετινγκ πρακτικές προώθησής τους στην αγορά αλλά και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους καταναλωτές τα ίδια τα φαρμακεία.

Τα βραβεία απευθύνονται στις εταιρείες οι οποίες παράγουν και εμπορεύονται OTC και λοιπά προϊόντα φαρμακείου, τις εταιρείες οι οποίες εφαρμόζουν πρακτικές μάρκετινγκ προώθησης προϊόντων φαρμακείου, αλλά και τα ίδια τα φαρμακεία για τις υπηρεσίες που παρέχουν. Αυτός είναι και ο λόγος που στο διαγωνισμό έχουν δημιουργηθεί τρεις διακριτοί πυλώνες βράβευσης.

Στόχος των Best in Pharmacy Awards 2023 είναι να προβάλλουν τις εταιρείες, τα προϊόντα και τις πρακτικές μάρκετινγκ που θα διακριθούν, να αναδείξουν την καινοτομία στα προϊόντα φαρμακείου και να επικοινωνήσουν τα βραβευμένα προϊόντα και τις πρακτικές μάρκετινγκ, ώστε να εμπνεύσουν το φαρμακευτικό κλάδο και να κινητοποιήσουν τις επιχειρήσεις για τη διαρκή βελτίωση των προϊόντων και των πρακτικών τους.

Η φιλοσοφία της BOUSSIAS events υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει να παραμείνει δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε να εισέλθουμε με τις καλύτερες προοπτικές στη νέα χρονιά. ΓιΆ αυτό το λόγο η BOUSSIAS events δημιούργησε την κριτική επιτροπή των Best in Pharmacy Awards 2023, την οποία και συνθέτουν σημαντικές προσωπικότητες, όπως διακεκριμένοι ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, επιστήμονες και επαγγελματίες που στόχο έχουν να αξιολογήσουν και να αναδείξουν τις σημαντικές προόδους και την καινοτομία στο συγκεκριμένο χώρο.

Τα Best in Pharmacy Awards 2023 αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία αναγνώρισης των πρακτικών μάρκετινγκ και της καινοτομίας των προϊόντων φαρμακείου, τόσο στην φαρμακευτική αγορά όσο και στο ευρύ κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.bestinpharmacy.gr.
Υποψηφιότητες - Πληροφορίες: Γιώργος Μιχαλακάκος, T: 210 661 7777 (εσωτ. 178),  M: 6947363388, Ε: gmichalakakos@boussias.com
Περιεχόμενο: 'Aννα Μαρία Παπίρη, Μ: 6945753004, Ε: ampapiri@boussias.com, Όλγα Τσακαμή, Τ: 210 661 7777 (εσωτ. 289), Μ: 6976783306, Ε: otsakami@boussias.com

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μέσω της ένταξης της FIP σε Διεθνή Συμμαχία
Από τους φαρμακοποιούς Περικλή Δασκαλάκη και Γιάννη Τσακριό






Σχετικά άρθρα

Pharmasept Baby Care: Η πρώτη φροντίδα μετά τη μαμά
Καλύπτει κάθε ανάγκη της καθημερινής βρεφικής φροντίδας
Podia Διαβητικό Πόδι - Κρέμα Προστασίας και Περιποίησης
Προλαμβάνει, περιποιείται, ανακουφίζει από τα συμπτώματα του Διαβητικού Ποδιού
CeraVe: Η επανορθωτική κρέμα Advanced Repair Ointment έρχεται στην Ελλάδα
«Κλειδώνει» την ενυδάτωση και βοηθά στην επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού
Gerolymatos International: Ανέλαβε τη διανομή των ιατροτεχνολογικών προϊόντων MYCOSAN
Ένα διεθνές brand με ισχυρή παγκόσμια παρουσία