Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Η αγορά του φαρμακείου

τελευταία νέα


Beauty Ade / Lanes

8/12/2015 12:43:39 μμ
Εμπειρία και εξειδίκευση στην πιο προσιτή τιμή
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος


Τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, αναγνωρίζοντας τις προκλήσεις υγείας που αντιμετωπίζουν χιλιάδες άνθρωποι καθημερινά, αλλά και τη μεγάλη επιβάρυνση που προκαλεί ο τρόπος ζωής μας σήμερα, παρουσιάζουν τη νέα σειρά «Ade», με στόχο να καλύψουν κάθε ανάγκη σωστής λειτουργίας του σώματος όπως: οι υγιείς και δυνατές αρθρώσεις, η ομορφιά, τα γερά οστά, ο ύπνος, η υγεία του ουροποιητικού συστήματος, η καλή εντερική λειτουργία και η καρδιαγγειακή υγεία.

Με οχτώ νέα προϊόντα, η εξειδικευμένη σειρά «Ade» εστιάζει απευθείας, ενεργεί δραστικά και συντελεί στην πρόληψη και την αντιμετώπιση ήπιων παθήσεων ιδιαίτερα συχνών στην σύγχρονη καθημερινότητα. Αναλυτικά, τα καινοτόμα προϊόντα της σειράς είναι: FlexAde & FlexAde Xtra, ProbioAde, NightAde BeautyAde, OsteoAde, CystiAde, CardAde και διατίθενται στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Γιατί, «για κάθε ανάγκη, πρώτα Lanes»!

Σε αυτό το άρθρο διαλέξαμε το BeautyAde από την πλούσια εξειδικευμένη σειρά «Ade» και σας τo παρουσιάζουμε:

BeautyAde

Με το 77% των ενήλικων γυναικών να ανησυχεί και να παραπονιέται συστηματικά για την εμφάνισή του, τα Lanes όφειλαν να «επέμβουν» και να τονώσουν ουσιαστικά την υγεία δέρματος, μαλλιών και νυχιών! Το BeautyAde, με τον συνδυασμό όλων των απαραίτητων αμινοξέων και θρεπτικών συστατικών όπως κυστίνη, μεθειονίνη, MSM, βιταμίνες και μέταλλα, δρα ενάντια στην καταπόνηση της υγείας δέρματος, μαλλιών και νυχιών, στην ξηροδερμία, τη φλεγμονή, τις ελεύθερες ρίζες, την τριχόπτωση, ενώ παράλληλα ενισχύει τη δομή των μαλλιών και των νυχιών μας.

Ο συνδυασμός των συστατικών και των αμινοξέων του αποτελεί την πιο στοχευμένη επιλογή στην πιο προσιτή τιμή, καθιστώντας το ιδανικό για καθημερινή χρήση. Αφορά γυναίκες και άνδρες που προσέχουν τον εαυτό τους και θέλουν να έχουν υγιές δέρμα, νύχια και μαλλιά, ενώ απευθύνεται και σε άτομα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τριχόπτωσης, ανθρώπους που δεν έχουν ισορροπημένη διατροφή και γενικότερα παραμελούν τον εαυτό τους. Θα το βρείτε στην πολύ προσιτή τιμή των 10,90€,

Η εξειδίκευση γίνεται φιλική και προσιτή σε όλους.
Βρείτε λοιπόν την πρόταση που σας ταιριάζει και βελτιώστε τη λειτουργία του σώματος σας με τη νέα σειρά των Lanes «Ade». Για κάθε ανάγκη, πρώτα Lanes!




Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αιγάλεω ξεναγήθηκαν στους χώρους και μίλησαν για το μέλλον του επιχειρείν
Και στην παροχή υπηρεσιών off-line serialization






Σχετικά άρθρα

Για καλύτερη διάθεση & ευεξία… Mindzen!
Κυκλοφορεί από τη Medem
Vichy: Νέο Pureté Thermale Cleansing Gel για ολοκληρωμένο καθαρισμό και ντεμακιγιάζ
Με ηφαιστειακό νερό, νιασιναμίδη και γλυκερίνη