Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: «Οδηγός για την ασφαλή χρήση των φαρμάκων»

22/6/2022 12:55:51 πμ
Η εταιρεία πρωτοπορεί και δημιουργεί ενημερωτικό portal για όσα απασχολούν τους ασθενείς
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H Bayer Ελλάς παρουσίασε έναν πρωτοποριακό Ενημερωτικό Οδηγό με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των ασθενών σχετικά με την ασφαλή χρήση των φαρμάκων. 

Το portal ονομάζεται «Patient Navigator» και δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος-ορόσημο Healthcare Accelerator που έχει σχεδιάσει και εκπονεί η εταιρεία. Ο μοναδικός αυτός Οδηγός προσφέρει στον ασθενή όλα εκείνα τα εφόδια που χρειάζεται για να αποκτήσει καλύτερο έλεγχο της υγείας του και των αναγκών του.

Το Patient Navigator της Bayer είναι ένας ψηφιακός χώρος ενημέρωσης, που βοηθάει στην πλήρη κατανόηση των θεμάτων που μπορεί να προβληματίζουν και να απασχολούν έναν ασθενή ή τα κοντινά του πρόσωπα, καθώς οι πληροφορίες που δίνονται δεν περιέχουν δύσκολες και εξειδικευμένες ορολογίες. Με αυτόν τον τρόπο οι ασθενείς γνωρίζουν τον εαυτό τους καλύτερα και είναι ικανοί να λαμβάνουν τις κατάλληλες αποφάσεις για την υγεία τους. Μέσα από τον Οδηγό, δίνεται στον ασθενή η δυνατότητα να ενημερωθεί για σημαντικά θέματα σχετικά με την ορθολογική χρήση των φαρμάκων, τα οφέλη και τους κινδύνους, καθώς και να λάβει γνώση για τη διαδικασία που ακολουθείται στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων.

Ο Θανάσης Κώτσανης Cluster Medical Director της Bayer (Greece & Cyprus Southern Mediterranean & Black Sea) τονίζει: «Η πρωτοβουλία της Bayer Ελλάς αντικατοπτρίζει την προσπάθειά της, μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα, να κάνει πραγματικότητα την Επιστήμη για μια καλύτερη ζωή, που είναι προσιτή για όλους. Στην Bayer πιστεύουμε στο σωστά ενημερωμένο ασθενή και υποστηρίζουμε το ρόλο του στη λήψη αποφάσεων, τοποθετώντας τον στο κέντρο όλων των δραστηριοτήτων. Αφουγκραζόμαστε διαχρονικά τις ανάγκες του και παρέχουμε τις πλέον καινοτόμες λύσεις σε συνεργασία με φορείς της επιστημονικής κοινότητας αλλά και συλλόγους ασθενών».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών






Σχετικά άρθρα

AstraZeneca: Μια νέα θεραπευτική επιλογή για παιδιά με σοβαρό ηωσινοφιλικό άσθμα
Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών
ΕΜΑ: Αποφάνθηκε οριστικά ότι τα φάρμακα GLP-1 δεν σχετίζονται με αυτοκτονικές τάσεις
Ετοιμάζει όμως ειδική ενημέρωση των επαγγελματιών υγείας για την από του στόματος σεμαγλουτίδη
Νέα ένδειξη & νέα δεδομένα για την πεμπρολιζουμάμπη
Σχετικά με τους καρκίνους του πνεύμονα και του τραχήλου της μήτρας
Η σωματική άσκηση ως συμπληρωματική θεραπεία χρόνιων νόσων
Η Ελλάδα είναι η πρώτη χώρα στην Ε.Ε. που προωθεί τη θεσμοθέτησή της