Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: Νέα υπερσύγχρονα και βιοκλιματικά ουδέτερα γραφεία στο Μαρούσι

8/6/2023 9:34:20 μμ
Η επένδυση ξεπέρασε το 1 εκατ. ευρώ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Τα νέα υπερσύγχρονα και βιοκλιματικά ουδέτερα γραφεία της εγκαινίασε η φαρμακευτική εταιρεία Bayer Ελλάς τα οποία πρεσβεύουν το μήνυμα: «Ένας χώρος εργασίας που μας συνδέει όλους».

Πρόκειται για ένα σύγχρονο χώρο εργασίας, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ESG, που ενσωματώνει τις αξίες της εταιρείας και υποστηρίζει τις καθημερινές επαγγελματικές και προσωπικές ανάγκες των εργαζομένων της Bayer Ελλάς, μέσα από έναν εργασιακό χώρο που οικοδομείται με βάση τον περιορισμό του ανθρακικού αποτυπώματος και την προαγωγή της βιωσιμότητας.

Η Bayer Ελλάς σχεδίασε το νέο της χώρο, επενδύοντας σε καινοτόμους ποικιλόμορφους χώρους που προάγουν μια ευέλικτη εμπειρία εργασίας για τους ανθρώπους της, ώστε να συνδυάζουν αποτελεσματικά τα πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης εργασίας με τη δύναμη της προσωπικής αλληλεπίδρασης. Στη δυναμική κοινότητα της Bayer Ελλάς, οι εργαζόμενοι αισθάνονται τη φροντίδα, τη σύνδεση και την έμπνευση, έχοντας βαθιά αίσθηση του «ανήκειν».

Η Αγγέλικα Τζέμου, Head of HR, Μέλος ΔΣ & DE&I Country Lead, δήλωσε σχετικά: «Στην Bayer, δίνοντας προτεραιότητα στην ευημερία και την ψυχική υγεία των ανθρώπων μας, δημιουργούμε παράλληλα μια κουλτούρα φροντίδας και συμπερίληψης, όπου όλοι νιώθουν ότι εκτιμώνται, υποστηρίζονται και ενδυναμώνονται. Σε αυτόν τον περιβαλλοντικά φιλικό και συμπεριληπτικό χώρο, προάγουμε τη συνεργασία, μέσα από την ευελιξία, την ενδυνάμωση την εμπιστοσύνη και την ισότητα. Οι άνθρωποι μας προοδεύουν και βρίσκουν υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα, και έτσι ενθαρρύνονται να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους».

Ο Andreas Pollner, Μanaging Director & Senior Bayer Representative στην Ελλάδα, τόνισε: «Είμαστε περήφανοι να ανακοινώνουμε μια σημαντική επένδυση άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ για τη δημιουργία ενός χώρου πρωτοποριακού και καινοτόμου, που θα διαμορφώσει το μέλλον μας στην Ελλάδα. Η σημαντική μας αυτή προσπάθεια αντανακλά την ακλόνητη αφοσίωσή μας στη δημιουργία ενός περιβάλλοντος που προάγει την καινοτομία, τη συνεργασία και την ανάπτυξη ενώ, το νέο κεφάλαιο που ανοίγει για την εταιρεία, συμβολίζει μια αποφασιστική δέσμευση προς τους εργαζόμενους και την κοινωνία ευρύτερα. Μέσω αυτής της επένδυσης, στοχεύουμε να ενισχύσουμε την ομάδα μας, να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να επιβεβαιώσουμε την προσήλωσή μας προς την ανάπτυξη και την επιτυχία της Ελλάδας, καθώς η Bayer Ελλάς οδηγεί τον δρόμο προς ένα φωτεινό μέλλον».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα






Σχετικά άρθρα

Όμιλος ΒΙΑΝΕΞ: Επενδύει στις εταιρείες iDNA Genomics & iDNA Laboratories
Η επέκταση των προϊόντων και των υπηρεσιών είναι προς όφελος των ασθενών, αναφέρει η εταιρεία
Η Farcom στην 55η Cosmoprof Worldwide Bologna
Παρουσίασε την πλήρη γκάμα των προϊόντων της και τα νέα λανσαρίσματα
Bayer: Ενισχύει το pipeline της σε βασικούς θεραπευτικούς τομείς
Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Οι οδοντόκρεμες SANGI στο Space Technology Hall of Fame
Κυκλοφορούν στην Ελλάδα από την Plac Control