Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: Ενθαρρύνει την καινοτομία μέσω του Level-up|G4A

13/3/2024 12:23:29 πμ
Ανακοινώθηκαν οι ομάδες που συμμετέχουν στον νέο κύκλο του προγράμματος
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H Bayer Ελλάς για 3η συνεχόμενη χρονιά υλοποιεί το πρόγραμμα Level-up|G4A, με στόχο να προσφέρει τα κατάλληλα εφόδια, υποστήριξη και συμβουλευτική σε νεοφυείς επιχειρήσεις, πανεπιστημιακές ομάδες και ομάδες ερευνητών με λύσεις για τους κλάδους της υγείας και της αγροδιατροφής. 


Για τον τρίτο κύκλο του προγράμματος, η εταιρεία δέχθηκε προτάσεις για τέσσερις συγκεκριμένες προκλήσεις: την πρόληψη και διαχείριση των εκφυλιστικών νόσων της ωχράς κηλίδας, της Χρόνιας Νεφρικής Νόσου και του καρκίνου του προστάτη, και λύσεις που ενισχύουν τις πρακτικές αναγεννητικής γεωργίας. Μετά από προσεκτική αξιολόγηση, για τον νέο κύκλο επιλέχθηκαν οι ομάδες Aisthesis Medical, LUMINOUS, Ophth@Home και Pop2See.


Η έναρξη του προγράμματος σηματοδοτήθηκε με μια διαδικτυακή συνάντηση, όπου οι ομάδες γνώρισαν τα στελέχη της Bayer Ελλάς που αναλαμβάνουν το mentoring και την πραγματοποίηση των workshops. 

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, η Ana Vega, Senior Bayer Representative και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Bayer Ελλάς, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε τις τέσσερις νέες μας ομάδες και αναμένουμε με ενθουσιασμό και ανυπομονησία τις καινοτόμες λύσεις που θα προσφέρουν. Με φάρο την αποστολή μας «Υγεία και Τροφή για Όλους», αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να προσφέρουμε καθοδήγηση στα πρώτα βήματα αυτών των νέων, φιλόδοξων και επιχειρηματικών μυαλών, που έχουν τη δύναμη να ενισχύσουν την κοινωνική μας ευημερία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε μαζί τους και να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου η καινοτομία παρέχει λύσεις για όλους και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της εποχής μας με δημιουργικότητα και αποτελεσματικότητα».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο του 14ου Συνεδρίου Φαρμακευτικού Management
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο






Σχετικά άρθρα

Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί
Επιταχύνει την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων η Boehringer Ingelheim
Ξεκινά 10 κλινικές μελέτες για την έγκριση 25 νέων θεραπειών