Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

Bayer Ελλάς: Δράσεις για την έμπρακτη στήριξη των πληγέντων της Θεσσαλίας

19/12/2023 10:46:48 μμ
Με στόχο να προσφέρει ένα μέλλον γεμάτο αλληλεγγύη, ανάπτυξη και ασφάλεια
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Bayer, ανταποκρινόμενη στις άμεσες ανάγκες των πληγέντων της Θεσσαλίας, διέθεσε, από τις πρώτες ημέρες, μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, συμπληρώματα και βιταμίνες αλλά και δερμοκαλλυντικά


Παράλληλα, πρόσφατα ολοκλήρωσε την παράδοση 100 παλετοδεξαμενών με στόχο τη συνεχή διάθεση πόσιμου νερού στα χωριά και στις πόλεις που αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα υδροδότησης.

Επιπλέον, προχώρησε σε ενέργειες αποκατάστασης του κατεστραμμένου εξοπλισμού του Κέντρου Υγείας Παλαμά, σε στενή συνεργασία με την ΑMΚΕ ΔΕΣΜΟΣ. Αυτή η σύμπραξη είναι ένα ακόμη βήμα προς την αποκατάσταση των απαιτούμενων υπηρεσιών υγείας και την αναδόμηση της υγειονομικής υποδομής. 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι καθ' όλη τη διάρκεια αυτών των μηνών, οι εργαζόμενοι της εταιρείας συγκέντρωσαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία διέθεσαν στις πληγείσες περιοχές, σε συνεργασία με την οργάνωση «'Αλλος 'Aνθρωπος». 


Η Ana Vega, Senior Bayer Representative και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Bayer Ελλάς δήλωσε σχετικά: «Αφοσιωνόμαστε στη δημιουργία μιας κοινωνίας, που ενδυναμώνεται συνεχώς και όπου η υγεία και η διατροφή θα αποτελούν θεμελιώδη δικαιώματα. Ως Bayer Ελλάς, δεσμευόμαστε να συμβάλουμε στο στρατηγικό σχεδιασμό με στόχο την αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων στο μέλλον και να προσφέρουμε στην κοινότητα ένα μέλλον γεμάτο αλληλεγγύη, ανάπτυξη και ασφάλεια. Κάθε μας βήμα είναι ένα βήμα προς την ενίσχυση της ανθρωπιστικής δέσμευσής μας και την καλύτερη αντιμετώπιση των προκλήσεων του αύριο».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Απέσπασε 5 διακρίσεις στα «Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς 2024»






Σχετικά άρθρα

Αύξηση της εγχώριας αγοράς καλλυντικών αναμένεται το 2024-2025
Η κλαδική μελέτη της ICAP CRIF την υπολογίζει στο 3-4%
Pharma Center: Επιτυχημένο το σεμινάριο της Health Aid στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία διοργανώνει αντίστοιχες εκδηλώσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα και στην Αθήνα
STOP από 20 μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες στο ChatGPT
Φοβούνται διαρροή κρίσιμων δεδομένων στους ανταγωνιστές τους
Αnalytica 2024: Δύο ελληνικές εταιρείες στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση
Η μεγαλύτερη και σημαντικότερη έκθεση για την εργαστηριακή τεχνολογία, ανάλυση και βιοτεχνολογία στην Ευρώπη