Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Υγεία & Επιστήμη

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: «Ας μιλήσουμε για τον Καρκίνο του Μαστού»

25/10/2022 7:49:39 μμ
Ενημερωτική ιστοσελίδα αφιερωμένη στη νόσο
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Μία νέα διαδικτυακή ενημερωτική πύλη για τον Καρκίνο του Μαστού εγκαινιάζει η Bayer Ελλάς με την ιστοσελίδα «Ας μιλήσουμε για τον Καρκίνο του Μαστού». Με αφορμή τον Οκτώβριο, μήνα ευαισθητοποίησης για τη νόσο, η Bayer Ελλάς ενδυναμώνει όλες τις γυναίκες και τους δίνει μέσα από αυτήν την ιστοσελίδα χρήσιμες πληροφορίες για τους παράγοντες κινδύνου, τις διαγνωστικές μεθόδους αλλά και τους μύθους σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, με στόχο να μπορούν να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για την υγεία τους.

«Η Bayer Ελλάς δεσμεύεται να στέκεται πάντα δίπλα στις γυναίκες και τα αγαπημένα τους πρόσωπα προκειμένου να αποκτήσουν καλύτερη κατανόηση της νόσου και των επιλογών του προσυμπτωματικού ελέγχου. Όσο νωρίτερα εντοπιστεί ο καρκίνος του μαστού, τόσο καλύτερα αποτελέσματα μπορεί να έχει η θεραπεία», δήλωσε ο Νίκος Κουρεντζής, Επικεφαλής του Τμήματος Ακτινολογίας της Bayer για Ελλάδα, Κύπρο, Μάλτα, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ισραήλ. «Συνεργαζόμαστε τοπικά και διεθνώς με ομάδες ασθενών με καρκίνο του μαστού για την ευαισθητοποίηση και την έγκαιρη διάγνωση, που αποτελεί θεμέλιο για την επιτυχημένη αντιμετώπιση της νόσου», συμπλήρωσε.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναρτήθηκαν σε ειδική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του
Έρευνα από το «'Αλμα Ζωής» και το LabHTA






Σχετικά άρθρα

TikTok: Δραστικά μέτρα κατά του περιεχομένου για την απώλεια βάρους
Η νέα ρύθμιση αφορά και τα φάρμακα αδυνατίσματος
Κατανοώντας την επίδραση της αφρικανικής σκόνης στην υγεία
Συστάσεις της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας για τους πολίτες
AstraZeneca: Μια νέα θεραπευτική επιλογή για παιδιά με σοβαρό ηωσινοφιλικό άσθμα
Εγκρίθηκε στις ΗΠΑ για ασθενείς 6-11 ετών