Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


Bayer Ελλάς: Ανακοίνωσε τις ομάδες που συμμετέχουν στον νέο κύκλο του προγράμματος Level-up|G4A

18/1/2023 8:32:34 μμ
Στόχος να αναδειχθούν λύσεις που θα προσφέρουν στην κοινωνία
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


H Bayer Ελλάς, αναζητώντας διαρκώς τρόπους που θα κάνουν πράξη τη δέσμευσή της για καινοτομία, υλοποιεί για 2η συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα Level-up | G4A, με στόχο να παρέχει τα κατάλληλα εφόδια ώστε να αναδειχθούν λύσεις που θα προσφέρουν στην κοινωνία. Οι πρώτες πέντε επιλεχθείσες ομάδες για το 2022 είναι οι DeepMed, Drug n Drop, Eurythmia Medical Network, Ιnagros και ThetaBiomarkers.

H Σόνια Μουσαβερέ, Επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας της Bayer Ελλάς και Υπεύθυνη του προγράμματος Level-up|G4A για την Ελλάδα, δήλωσε σχετικά: «Η Bayer Ελλάς, αναγνωρίζει την ανάγκη για καινοτομία στη χώρα μας και επενδύει συνεχώς σε καινοτόμες ιδέες που θα μπορέσουν να φέρουν την ανάπτυξη στον τομέα της Υγείας και της Αγροδιατροφής. Με όραμα το "Υγεία και Τροφή για όλους”, η Bayer στέκεται στο πλευρό των νεοσύστατων επιχειρήσεων, προσφέροντας σημαντικά εφόδια και δίνοντάς τους ώθηση να συνεχίσουν να εξελίσσονται. Υποδεχόμαστε με χαρά τις νέες ομάδες που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα Level-up|G4A και στοχεύουμε σε μια ουσιαστική και αποτελεσματική συνεργασία που θα συνεισφέρει στην περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού οικοσυστήματος καινοτομίας».

Το πρόγραμμα Level-up, μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε το 2021, παρέχει υποστήριξη και συμβουλευτική σε ερευνητικές ομάδες και νεοφυείς επιχειρήσεις διαφορετικής ωριμότητας, έχοντας ως κύριο στόχο την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών σε βιώσιμες επιχειρήσεις, οι οποίες μπορεί να αναπτυχθούν είτε οργανικά, είτε μέσω της εξασφάλισης χρηματοδότησης. Το πρόγραμμα ενισχύεται περαιτέρω και από την Bayer AG, μέσω του προγράμματος Ανοικτής Καινοτομίας G4A.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και διευρύνει τις δυνατότητές της μέσω συνεργασιών και εξαγορών
Στηρίζοντας μια σειρά από δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα






Σχετικά άρθρα

Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Η Pharma Q συμμετείχε στο Hellas Pharm 2024
Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg
Δυναμική Φαρμακαποθήκη: Μεγάλη προσέλευση στο περίπτερό της στην Hellas PHARM 2024
Εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα της εταιρείας ήταν εκεί