Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


BAUSCH + LOMB Hellas: Στην 5η θέση των Best Workplaces™ 2024

16/5/2024 1:54:38 πμ
Και στη 2η θέση των Best Workplaces™ For Women 2024
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ανάμεσα στις 5 κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αναδείχθηκε η BAUSCH + LOMB Ελλάδας, καταλαμβάνοντας την 5η θέση, στην κατηγορία εταιρειών με 50-250 εργαζομένους, στο πλαίσιο της έρευνας Best Workplaces™ 2024. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διακρίνεται στην πεντάδα των πρώτων θέσεων του θεσμού για έκτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ για 2η συνεχόμενη χρονιά απέσπασε κορυφαία διάκριση στην έρευνα Best Workplaces™ For Women 2024, καταλαμβάνοντας την 2η θέση. Σημειώνεται ότι στην BAUSCH + LOMB Ελλάδας, το ποσοστό γυναικών σε θέσεις ευθύνης (προϊσταμένων / διευθυντών) είναι 37% και πιο συγκεκριμένα, στο επίπεδο των διευθυντών είναι 50%.


Ο Ιάκωβος Μιχαλίτσης, General Manager South East Europe, Italy, Greece, Balkans, δήλωσε σχετικά: «Οι αλλεπάλληλες διακρίσεις μας φαίνεται να επιβεβαιώνουν ότι αυτό που κάνουμε δεν είναι τυχαίο, αντέχει στον χρόνο, μας ενδυναμώνει και μας δείχνει τον δρόμο για το μέλλον. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους τους συναδέλφους, για τη συμβολή τους στη δημιουργία αυτού του μοναδικού εργασιακού περιβάλλοντος, όπου το πάθος, η γνώση, το ταλέντο, η ε-μπιστοσύνη, ο σεβασμός, η ισοτιμία και η συντροφικότητα διαμορφώνουν την καθημερινότητά μας. Δεσμευόμαστε ότι η εταιρεία μας, διαχρονικά, θα αποτελεί έναν σπουδαίο και ελκυστικό Οργανισμό για να εργάζεται κάποιος, προσφέροντας εφόδια, ικανοποίηση και υπερηφάνεια, αλλά πρωτίστως προοπτικές, ώστε ο κάθε ένας από εμάς ξεχωριστά, να ανακαλύπτει και να δημιουργεί τη δική του, προσωπική αξία και προϋποθέσεις ευημερίας. Στην BAUSCH+LOMB η πιο σπουδαία μας "επένδυση” είναι οι άνθρωποί μας. Οι άνθρωποί μας είναι το κίνητρο μας».

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Μια ουσιαστική αναγνώριση της στρατηγικής της εταιρείας για ένα εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις
Συνιστά ένα πλαίσιο ηθικής αυτοδέσμευσης για την προαγωγή και διαχείριση της ποικιλομορφίας στο εργασιακό περιβάλλον


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης