Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα

GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals

BAUSCH + LOMB Hellas: Στην 3η θέση των Best Workplaces™ 2023

9/5/2023 7:46:35 μμ
Και στη 9η θέση των Best Workplaces™ For Women 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ως μια από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αναδείχθηκε η φαρμακευτική εταιρεία BAUSCH + LOMB Ελλάδας, καταλαμβάνοντας την 3η θέση, στην κατηγορία εταιρειών με 50-250 εργαζομένους, στο πλαίσιο της έρευνας Best Workplaces™ 2023, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διακρίνεται στις 4 πρώτες θέσεις του θεσμού, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. 

Παράλληλα, φέτος η εταιρεία διακρίθηκε στην έρευνα Best Workplaces™ For Women 2023, ως μια από τις 10 κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο περιβάλλον για να εργάζεται μια γυναίκα στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, στην κατηγορία εταιρειών με 50-250 εργαζομένους.

Ο Ιάκωβος Μιχαλίτσης, General Manager Greece, Balkans & South Africa, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινώντας το 2019 τη συναρπαστική μας διαδρομή στις έρευνες Best Workplaces™ Hellas, είχαμε ειλικρινά πιστέψει ότι αυτό το ταξίδι θα ήταν ιδιαίτερο. Η διάκρισή μας για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 4 πρώτες θέσεις του Best Workplaces™, διατηρώντας μάλιστα και φέτος την 3η θέση, μας γεμίζει με ενθουσιασμό και επισφραγίζει, με υπερήφανο τρόπο, την αφοσίωσή μας να επενδύουμε ο ένας στον άλλο και σε στρατηγικές που μας καθιερώνουν ως κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον. Κι αν συνυπολογίσουμε την παράλληλη φετινή μας βράβευση, στην 9η θέση της λίστας Best Workplaces™ for Women 2023, διάκριση που αποδεικνύει ότι η BAUSCH+LOMB Ελλάδας έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενδυνάμωση του ρόλου και της θέσης των γυναικών στην εργασιακή μας καθημερινότητα, τότε ναι, έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε χαρούμενοι και δικαιωμένοι!».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Αναμένουν την έγκριση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Μέσω της νέας πρωτοβουλίας FIPWiSE Stories






Σχετικά άρθρα

Bristol Myers Squibb: Δημιουργεί νέα spin-off εταιρεία
Με 5 φάρμακα για αυτοάνοσα νοσήματα στο χαρτοφυλάκιό της
Συνεργασία-ορόσημο μεταξύ της ελληνικής Rafarm και της Cleveland Clinic
Με αντικείμενο την ανάπτυξη μιας νέας θεραπείας των ουλών κερατοειδούς
H YOUTH LAB. στα Duty Free των Αθηνών, Θεσσαλονίκης & Ηρακλείου
Μια νέα, Travel Retail εποχή ξεκινά για το ελληνικό brand δερμοκαλλυντικών
GSK: Επενδύει έως και 12 δισ. δολάρια σε 12 νέα φάρμακα
Σε συμφωνία με την κινεζική εταιρεία Jiangsu Hengrui Pharmaceuticals