Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


BAUSCH + LOMB Hellas: Στην 3η θέση των Best Workplaces™ 2023

9/5/2023 7:46:35 μμ
Και στη 9η θέση των Best Workplaces™ For Women 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ως μια από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αναδείχθηκε η φαρμακευτική εταιρεία BAUSCH + LOMB Ελλάδας, καταλαμβάνοντας την 3η θέση, στην κατηγορία εταιρειών με 50-250 εργαζομένους, στο πλαίσιο της έρευνας Best Workplaces™ 2023, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διακρίνεται στις 4 πρώτες θέσεις του θεσμού, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. 

Παράλληλα, φέτος η εταιρεία διακρίθηκε στην έρευνα Best Workplaces™ For Women 2023, ως μια από τις 10 κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο περιβάλλον για να εργάζεται μια γυναίκα στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, στην κατηγορία εταιρειών με 50-250 εργαζομένους.

Ο Ιάκωβος Μιχαλίτσης, General Manager Greece, Balkans & South Africa, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινώντας το 2019 τη συναρπαστική μας διαδρομή στις έρευνες Best Workplaces™ Hellas, είχαμε ειλικρινά πιστέψει ότι αυτό το ταξίδι θα ήταν ιδιαίτερο. Η διάκρισή μας για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 4 πρώτες θέσεις του Best Workplaces™, διατηρώντας μάλιστα και φέτος την 3η θέση, μας γεμίζει με ενθουσιασμό και επισφραγίζει, με υπερήφανο τρόπο, την αφοσίωσή μας να επενδύουμε ο ένας στον άλλο και σε στρατηγικές που μας καθιερώνουν ως κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον. Κι αν συνυπολογίσουμε την παράλληλη φετινή μας βράβευση, στην 9η θέση της λίστας Best Workplaces™ for Women 2023, διάκριση που αποδεικνύει ότι η BAUSCH+LOMB Ελλάδας έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενδυνάμωση του ρόλου και της θέσης των γυναικών στην εργασιακή μας καθημερινότητα, τότε ναι, έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε χαρούμενοι και δικαιωμένοι!».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Υλοποιείται από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία» (W4O Hellas)
Και καλεί για τη διαμόρφωση ενός βιώσιμου μέλλοντος


Σχετικά άρθρα

DEMO: Εισάγει ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα εργασίας
Προσφέρει μηνιαίες αποδοχές με 14 ημέρες εργασίας κατά μέσο όρο
Rosemont Pharmaceutical: Εξαγόρασε την ελληνική εταιρεία Pharma-Data
Για την παροχή υψηλής ποιότητας φαρμάκων προστιθέμενης αξίας
Τ. Τερζής: Πρωταρχικός μας στόχος η ενίσχυση των συνεργασιών μεταξύ των ΣΥ.ΦΑ.
Η κατακερματισμένη αγορά δεν είναι βιώσιμη, δηλώνει ο άρτι εκλεχθείς πρόεδρος του ΣΥ.ΦΑ. Θράκης