Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


BAUSCH + LOMB Hellas: Στην 3η θέση των Best Workplaces™ 2023

9/5/2023 7:46:35 μμ
Και στη 9η θέση των Best Workplaces™ For Women 2023
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Ως μια από τις κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα, αναδείχθηκε η φαρμακευτική εταιρεία BAUSCH + LOMB Ελλάδας, καταλαμβάνοντας την 3η θέση, στην κατηγορία εταιρειών με 50-250 εργαζομένους, στο πλαίσιο της έρευνας Best Workplaces™ 2023, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία διακρίνεται στις 4 πρώτες θέσεις του θεσμού, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. 

Παράλληλα, φέτος η εταιρεία διακρίθηκε στην έρευνα Best Workplaces™ For Women 2023, ως μια από τις 10 κορυφαίες εργοδότριες εταιρείες, με το καλύτερο περιβάλλον για να εργάζεται μια γυναίκα στην Ελλάδα, καταλαμβάνοντας την 9η θέση, στην κατηγορία εταιρειών με 50-250 εργαζομένους.

Ο Ιάκωβος Μιχαλίτσης, General Manager Greece, Balkans & South Africa, δήλωσε σχετικά: «Ξεκινώντας το 2019 τη συναρπαστική μας διαδρομή στις έρευνες Best Workplaces™ Hellas, είχαμε ειλικρινά πιστέψει ότι αυτό το ταξίδι θα ήταν ιδιαίτερο. Η διάκρισή μας για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 4 πρώτες θέσεις του Best Workplaces™, διατηρώντας μάλιστα και φέτος την 3η θέση, μας γεμίζει με ενθουσιασμό και επισφραγίζει, με υπερήφανο τρόπο, την αφοσίωσή μας να επενδύουμε ο ένας στον άλλο και σε στρατηγικές που μας καθιερώνουν ως κορυφαίο εργασιακό περιβάλλον. Κι αν συνυπολογίσουμε την παράλληλη φετινή μας βράβευση, στην 9η θέση της λίστας Best Workplaces™ for Women 2023, διάκριση που αποδεικνύει ότι η BAUSCH+LOMB Ελλάδας έχει θέσει ως προτεραιότητα την ενδυνάμωση του ρόλου και της θέσης των γυναικών στην εργασιακή μας καθημερινότητα, τότε ναι, έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε χαρούμενοι και δικαιωμένοι!».
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Έλληνες, Ιταλοί και Ιρλανδοί εργαζόμενοι έδωσαν τα υψηλότερα σκορ
Με τη συμμετοχή κορυφαίων Ελλήνων καλλιτεχνών


Σχετικά άρθρα

Τους πρωτεργάτες της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας βράβευσε η ΠΕΦ
Με αφορμή την εορταστική εκδήλωση για τα 90 της χρόνια
Ιατροτεχνολογικά προϊόντα: Στα 2,3 δισ. ευρώ ο κύκλος εργασιών στην Ελλάδα
Η κλαδική μελέτη ΣΕΙΒ αναδεικνύει την προσφορά του κλάδου στην υγεία και στην οικονομία
Ίδρυμα Novo Nordisk: Επενδύει 127 εκατ. ευρω σε νέα μονάδα έρευνας και ανάπτυξης
Θα επικεντρώνεται σε νέες κυτταρικές θεραπείες
Η Allergan Aesthetics, εταιρεία της AbbVie, ηγείται μιας παγκόσμιας πρωτοβουλίας
Με επίκεντρο την «Αισθητική και το Ήθος»