Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες κατά 3,46%

18/1/2024 12:46:10 πμ
Σύμφωνα με τη σχετική υπουργική απόφαση
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Υπεγράφη η υπουργική απόφαση για τον καθορισμό των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών, σύμφωνα με την οποία το ανώτατο όριο ασφαλιστέων αποδοχών για τον υπολογισμό της μηνιαίας ασφαλιστικής εισφοράς των μισθωτών και των εργοδοτών προσαυξάνεται κατά 3,46% για το τρέχον έτος και διαμορφώνεται στο ποσό των 7.373,88 ευρώ.


Οι νέες εισφορές ισχύουν από 1η Ιανουαρίου 2024 και κλιμακώνονται σε έξι διαφορετικές κλάσεις.

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τον νόμο, οι ασφαλιστικές εισφορές των αυτοαπασχολουμένων, ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών αναπροσαρμόζονται για το τρέχον έτος με βάση τον μέσο πληθωρισμό του προηγούμενου έτους. Όπως τονίζεται σε άρθρο της «Ημερησίας», οι προβλεπόμενες αυξήσεις είναι αρκετά χαμηλές, καθώς η χώρα μας κατάφερε να συγκρατήσει τον πληθωρισμό σε χαμηλά επίπεδα παρά τις έντονες πληθωριστικές πιέσεις διεθνώς.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Πρέπει να περιέχουν 16 είδη






Σχετικά άρθρα

ΠΦΣ: Ετοιμάζει εκπαιδευτικό webinar για τη νέα κατηγορία ΦΥΚ στα φαρμακεία
Που περιλαμβάνει 48 φαρμακευτικά σκευάσματα και 5 δραστικές ουσίες
PEIFASYN Academy:  Νέο live webinar για φαρμακοποιούς και βοηθούς φαρμακείου
Πρακτική προσέγγιση στις ανάγκες στοματικής υγείας ανά ηλικιακή ομάδα
ΠΦΣ: Η νέα πύλη ΚΜΕΣ σε πιλοτική εφαρμογή έως 23/04
Οι φαρμακοποιοί ενθαρρύνονται να συνδεθούν και να περιηγηθούν στο σύστημα
Παρατεταμένη θεραπεία με κορτικοστεροειδή
Διατροφικές παρεμβάσεις & συστάσεις από την f-anazitisi