Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επιχειρείν

τελευταία νέα


AYURVEDA HELLAS: Αναζητά Ιατρικούς Επισκέπτες και Πωλητές

25/6/2021 10:20:02 πμ
Για πλήρη απασχόληση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η εταιρεία Ayurveda Hellas, η οποία δραστηριοποιείται στις πωλήσεις προϊόντων (συμπληρωμάτων διατροφής και φυσικών καλλυντικών κ.ά.) και υπηρεσιών κυρίως σε φαρμακεία, βιολογικά καταστήματα και επαγγελματίες υγείας, αναζητά ιατρικούς επισκέπτες και πωλητές για πλήρη απασχόληση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.


Κύριος στόχος της θέσης είναι να παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες και παρουσιάσεις για ένα συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών σε μια προεπιλεγμένη ομάδα ιατρών-θεραπευτών και επαγγελματιών υγείας. Θα πρέπει να συνεργάζεται με το τμήμα του μάρκετινγκ και πωλήσεων, να παρακολουθεί τα δεδομένα πωλήσεων και να συμμετέχει ουσιαστικά στη διαδικασία: Εταιρεία / Επαγγελματίες Υγείας / Φαρμακείο / Καταναλωτής.


Τέλος να παρακολουθεί και να συμμετέχει ενεργά στις συντονιστικές συναντήσεις όλων των τμημάτων της εταιρείας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν βασικές γνώσεις σε θέματα υγείας (ολιστικής) και Διοίκησης Επιχειρήσεων, να γνωρίζουν Αγγλικά και χρήση Η/Υ, να έχουν δεξιότητες στην επικοινωνία, στην επίτευξη στόχων και στη διαχείριση χρόνου.


Απαιτείται αντίστοιχη εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 2 ετών ως ιατρικού επισκέπτη ή προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών σε χώρους υγείας. Τα βιογραφικά μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail: info@ayurveda-hellas.gr


Περισσότερες πληροφορίες: 2103632350.

 

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Ομιλία του προέδρου του Φ.Σ. Αττικής στο Hellas PHARM 2024
'Αμεση και ισότιμη πρόσβαση των πολιτών σε καινοτόμες θεραπείες ζητούν οι Ενώσεις Ασθενών






Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκαν οι εκλογές στον ΣΥΦΑ Θεσσαλονίκης
Ο Γ. Κιοσές έλαβε τις περισσότερες ψήφους για το Διοικητικό Συμβούλιο
Νέο Δ.Σ. για τον ΣΦΕΕ
Επανεκλέχθηκε για τρίτη θητεία πρόεδρος ο Ολύμπιος Παπαδημητρίου
ΣΥΦΑΚ: Επιτυχημένο το webinar για την αλλεργική ρινίτιδα
Διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον ΣΥΦΤΑ και τον ΣΟΦΛΑ
Ανάδειξη νέου Δ.Σ. στην E.E.Φα.Μ.
Παραμένει στην προεδρία η Ντανιέλα Μάλο