Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ΑΤΡ: Διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής

20/3/2022 11:09:46 μμ
Στις 14 και 15 Μαΐου του 2022
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η ομάδα ΑΤΡ (Aristotle Team of Pharmacy) με την έγκριση του ΕΟΦ, διοργανώνει το 4ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Φαρμακευτικής (Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ.) που έρχεται να διαδεχθεί τα τρία προηγούμενα, τα οποία διεξήχθησαν στη Θεσσαλονίκη.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 14 και 15 Μαΐου του 2022 στην Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ και απευθύνεται στους φοιτητές των σχολών Φαρμακευτικής και των λοιπών σχολών Επιστημών Υγείας.

Στόχος του Συνεδρίου είναι η κινητοποίηση των φοιτητών, με σκοπό να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στην πράξη, να αναπτύξουν έναν τρόπο πρακτικής κατανόησης της Φαρμακευτικής Επιστήμης, να έρθουν σε επαφή με νέους τομείς και νέες ανακαλύψεις των φαρμακευτικών επιστημών, καθώς και την εργαστηριακή πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, οι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν εργασίες με θέματα που τους ενδιαφέρουν, ενώ παράλληλα, καθηγητές και επαγγελματίες του κλάδου θα ετοιμάσουν παρουσιάσεις που θα συνοδεύονται από προσομοίωση περιστατικών (case study) και workshops. Έτσι, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διευρύνουν το γνωστικό τους πεδίο, αλλά και να αντιστοιχίσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις σε πραγματικά προβλήματα.

Η θεματολογία του 4ου Π.Ε.Σ.Φ.ΦΑ. αφορά τους κλάδους της Φαρμακολογίας, της Φαρμακευτικής Τεχνολογίας, της Φαρμακευτικής Χημείας, καθώς και της Παγκόσμιας υγείας, της Βιοπληροφορικής, της Βιοηθικής, της Κλινικής Φαρμακευτικής, του Φαρμακευτικού Μάρκετινγκ και Επιχειρηματικότητας, της Φαρμακευτικής Φροντίδας, των Τεχνικών Μορφοποίησης Φαρμάκων, του Επαγγελματικού Προσανατολισμού και γενικότερα τις ευκαιρίες για νέους φαρμακοποιούς.

Οι εγγραφές για την παρακολούθηση έχουν ξεκινήσει και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο atp.pharm.auth.gr.

Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Παρείχε επιστημονική ενημέρωση για τα νέα προϊόντα της Q Pain και Μαστίχα Χίου σε σκόνη 1050 mg






Σχετικά άρθρα

Φαρμακοποιός δίνει μαθήματα γαληνικών σε μαθητές Λυκείου
Ενθουσιασμένα τα παιδιά από την εμπειρία του εργαστηρίου
Οι στρατηγικές εμβολιασμού στα φαρμακεία το θέμα Συνόδου στη Χάγη
Διοργανώνεται από τη Διεθνή Φαρμακευτική Ομοσπονδία (FIP)
Πληθαίνουν οι αποφάσεις υπέρ των θέσεων στάθμευσης μπροστά στα φαρμακεία
Το μέτρο προωθείται τώρα και σε δήμο του νομού Πέλλας
Φαρμακεία: Τσουχτερά τα πρόστιμα για τους παραβάτες των αργιών του Πάσχα
Κλειστά θα πρέπει να παραμείνουν τα φαρμακεία και στις 7 Μαΐου