Καλωσήλθατε στο ειδησεογραφικό site του Φαρμακευτικού Κόσμου. 'Αμεση, έγκυρη και ποιοτική ενημέρωση για το φάρμακο και την υγεία.
Επάγγελμα: Φαρμακοποιός

τελευταία νέα


ATMOS LAB: Δώρισε 1600 φιάλες ισοπροπυλικής αλκοόλης στα φαρμακεία της Αττικής

20/3/2020 5:19:32 μμ
Την ποσότητα παρέδωσε στον ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος
main photo


Η Atmos Lab, ελληνική εξαγωγική εταιρεία υγρών αναπλήρωσης, σε συνεργασία με τον Κ. Λουράντο, πρόεδρο του ΦΣΑ παρέδωσε στον ΠΡΟ.ΣΥ.Φ.Α.Π.Ε. συνολικά 1.600 φιάλες των 500ml ισοπροπυλικής αλκοόλης φαρμακευτικής καθαρότητας, για την κάλυψη των τεράστιων αναγκών  ων φαρμακείων της Αττικής.

Ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Atmos Lab και ταυτόχρονα Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Ατμίσματος, αποφάσισε να διαθέσει όλο το διαθέσιμο απόθεμα σε αλκοόλη προκειμένου να στηριχθεί ο φαρμακοποιός, που δίνει τη μάχη καθημερινά κι αυτός ενάντια στην καταπολέμηση της εξάπλωσης του ιού.

«Για εμάς πατριωτισμός τούτες τις ώρες είναι η έμπρακτη αλληλεγγύη σε όσους έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη. Όλοι μαζί, σα μία γροθιά, θα καταφέρουμε να νικήσουμε τον ύπουλο αόρατο εχθρό που ακούει στο όνομα Covid-19. Όποιος είναι σε θέση, τώρα είναι η ώρα για να "βάλει πλάτη" στην πανεθνική προσπάθεια να αντέξουμε και να ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περιπέτεια.

Η προσφορά μας ας αποτελέσει το παράδειγμα για όλες τις επιχειρήσεις που μπορούν να ανακουφίσουν όσους πλήττονται περισσότερο, να εφοδιάσουν εκείνους που έχουν μεγαλύτερες και σημαντικότερες ανάγκες στη μάχη για τον κορονοϊό. Ζούμε ιστορικές στιγμές και σε αυτή την ιστορία πασχίζουμε και θα έχουμε ένα αίσιο τέλος», τόνισε.
Εκτύπωση
Μεγέθυνση Γραμμάτων Σμίκρυνση Γραμμάτων Αρχικό Μέγεθος

Διαβάστε επίσης

Και συμμετοχή στο 2ο Run for Autism της Λάρισας
Δηλώσεις Απ. Βαλτά και Κ. Λουράντο με αφορμή την ανακοίνωση της ΔηΕΦ






Σχετικά άρθρα

Η τεχνητή νοημοσύνη φέρνει «κοντά» τον φαρμακοποιό με τον ασθενή
Νέα συστήματα που επιτρέπουν την ουσιαστική επικοινωνία
ΠΦΣ: «Τα φαρμακεία καθιερώνονται ως Κέντρα Εμβολιασμού Ενηλίκων»
Μετά την επιτυχία αυτή, ανακοινώνονται οι επόμενοι στόχοι
MSD ONCOLOGY: Ανοιχτή πρόσκληση για υποβολή προτάσεων ερευνητικών έργων
Με θέμα την πολιτική υγείας για τον καρκίνο